Απαντήσεις σε 10 συχνές ερωτήσεις σας


Χρόνια ολόκληρα έχουν περάσει από τότε που φτιάχτηκε η ομαδα μας και ορισμένες απορίες σας παραμένουν στην κορυφή των ερωτήσεων που δεχόμαστε όποτε στο συγκεκριμένο θέμα συγκεντρώσαμε τις ερωτήσεις που μας γίνονται πολύ συχνά και τις απαντάμε για τελευταία φορά.

1.Κάθε ποτε έχει επεισόδιο ; 


Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν δικαιολογείται εκτός και αν είσαι νέος Fan 10 χρόνια τώρα το επεισόδιο παίζεται Κυριακή βράδυ στην Αμερική και Δευτέρα έρχεται σε εμάς. Το 2019 βγήκε μια συνδρομητική πλατφόρμα στην Αμερική από το AMC που παρέχει το επεισόδιο στους συνδρομητές της 2 ημέρες νωρίτερα όποτε αν βλέπεται πειρατικά το επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε από Σάββατο πρωί. Η ομάδα μας όμως κάνει τους σχολιασμός κάθε Δευτέρα βράδυ αμέσως μετά την επίσημη προβολή του επεισοδίου για να καλύψουμε και οποίους το βλέπουν στα κανονικά πλαίσια προβολής! 

2. Ποσά επεισόδια έχει η Season ; 


Κάθε Season έχει 16 επεισόδια. 

3. Ποτε ξεκινάει η νέα Season; 


Το TWD το έχει παράδοση να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο άλλες φορές στις αρχές και άλλες προς τα τέλη του μήνα. 

4. Τι είναι το Mid season Finale; 


Η σειρά μας έχει την εκνευριστική συνήθεια να προβάλει τα πρώτα 8 επεισόδια της Season και να κάνει μια παύση. Συνήθως αυτή η παύση διαρκεί 2 μήνες. (Δεκέμβριο-Φεβρουάριο). 


5. Από που προήλθε ο ιός ; 


Πραγματικά αυτό είναι κάτι που δεν αφορά την σειρά. Ο δημιουργός της Robert Kirkman έχει δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει να εξερευνήσει αυτό το κομμάτι του TWD καθώς θέλει να εστιάσει στις ιστορίες των χαρακτήρων και τι κάνουν για να επιβιώσουν. Αν περιμένετε εξήγηση για τον ιο θα περιμένετε για πάντα. 

6. Θα επιστρέψει ο Rick στην σειρά; 


Ερώτηση καραμέλα μετά την 9η season αποτελεί το αν θα επιστρέψει ο Rick στην σειρά. Η απάντηση για την ώρα είναι όχι. Ετοιμάζονται τρεις ταινίες που θα μας δείξουν που είναι ο Rick όποτε οι απορίες σας θα λυθούν εκεί. Αυτά έχουν πει αυτά σας λέμε δεν έχουμε λόγο για ψέματα! 

7.Τι είναι το Fear The Walking Dead και το The Walking Dead World Beyond; 


Είναι δυο σειρές που εξελίσσονται στο σύμπαν του TWD. Βλέπουμε διαφορετικές ομάδες σε άλλες τοποθεσίες να περνάνε παρόμοιες καταστάσεις με αυτές τις ομάδας μας. Το World Beyond θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 και θα έχει μικρές συνδέσεις με τις ταινίες για τον Rick.Το Fear μετά από ένα σημείο φιλοξενεί τον Morgan και τον Dwight. 

8.Που μπορώ να δω τα επεισόδια; 


Όπως καταλαβαίνετε σε αυτό δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας τα βλέπει σε διαφορετικό μέσο,το επεισόδιο θα είναι εκεί που το είδατε και την προηγούμενη εβδομάδα εδώ και 10 χρόνια τώρα. Αν είσαι νέος Fan του TWD θα το βρεις όπου έχει και υπόλοιπες σειρές ή ταινίες που έχεις δει. Η επίσημη προβολή στην Ελλάδα έρχεται από το συνδρομητικό κανάλι της Fox κάθε Δευτέρα βραδυ. 


9. Πότε θα μπουν τα επεισόδια στο Netflix; 


Το Netflix παίρνει ολόκληρη την Season το φθινόπωρο, συνήθως λίγο πριν αρχίσει η νέα Season της σειράς.
  

10. Ερωτήματα που δημιουργούνται κατά την διάρκεια των Seasons.


Που έχει πάει ο Rick; Με ποια μιλάει ο Eugene; Πως θα τελειώσει η ιστορια; Πότε κάνει μπάνιο ο Daryl; Αυτά είναι ερωτήματα τα οποία η σειρά βάζει για κάποιον λόγο και κάποια στιγμή κάπου θα απαντηθούν. Λίγη υπομονή και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο για να λύνουμε τα μυστήρια της σειράς!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.