Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x09
Callbacks

  • Στο φινάλε της 1ης σεζόν
Η πρεμιέρα του 2ου μισού της 10ης σεζόν μας θύμισε πολύ το φινάλε της 1ης σεζόν, και στις σκηνές του αλλά και στο συναίσθημα που μας δημιούργησε. Οι χαρακτήρες προσπαθούσαν να βγουν από τη σπηλιά και παράλληλα να σωθούν από τα ζόμπι, και το αίσθημα της κλειστοφοβίας αλλά και της αγωνίας για το αν θα τα καταφέρουν ήταν ίδιο με αυτό που αισθανθήκαμε στο τέλος της 1ης σεζόν της σειράς όταν οι χαρακτήρες προσπαθούσαν να βγουν από το CDC για να σωθούν. Επίσης, και οι εκρήξεις δεν έλειψαν από το επεισόδιο 10x09, όπως και από το τέλος της 1ης σεζόν.


  • Στο 3ο επεισόδιο της 6ης σεζόν
Η σκηνή της ομάδα στη σπηλιά με την ορδή των walkers της Alpha, θυμίζει πολύ τη σκηνή που παγιδεύτηκε ο Glenn με τον Nicholas πάνω στον κάδο, στο επεισόδιο 6x03 "Thank You".

  • Στην κλειστοφοβική Carol
Ο Daryl ανέφερε πως η Carol είναι κλειστοφοβική, και αργότερα η ίδια τον ρώτησε πως το γνώριζε από τη στιγμή που δεν του το ανέφερε ποτέ. Πίσω στην 1η σεζόν της σειράς, στο επεισόδιο 1x06 "TS-19", όταν η ομάδα μπήκε στο CDC, η Carol είχε ρωτήσει αν βρίσκονται κάτω από το έδαφος με τον Edwin Jenner να τη ρωτά αν είναι κλειστοφοβική κι εκείνη να του απαντά πως είναι λίγο. 


Σειρά vs Comic

Το επεισόδιο 10x09 δεν είχε τίποτα κοινό με το comic, εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια που ακολουθεί παρακάτω:

Στο επεισόδιο, λίγο πριν η Alpha και ο Negan κάνουν την πιο weird "ερωτική σκηνή" ever, ο Negan της λέει "Wait, wait, this isn’t some sort of a praying mantis situation, is it? Cut off my head afterwards?", φοβούμενος ότι μετά την ερωτική πράξη θα του κόψει το κεφάλι όπως κάνει το θηλυκό αλογάκι της Παναγίας.

Φράση-κλειδί και easter egg στο comic, καθώς ο Negan σκότωσε την Alpha με τον ίδιο ακριβώς τρόπο... της έκοψε το κεφάλι.

Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου

  • "If I only knew what you told me, I wouldn't know shit." - Daryl  στην Carol.
  • "See, the thing is, you stay king or queen long enough, with people telling you all day, every day that your shit don't stink, eventually, you start to believe it. The thing is it still stinks." - Negan στην Alpha.
  • "I'm just a 6'2" dude that had trouble fitting into airplane bathrooms. Why wouldn't I be okay? " - Jerry στον Aaron.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.