Τα θετικα και τα αρνητικά του 10x10


Με ένα ακόμα επεισόδιο φωτιά πλησιάζουμε πιο κοντά στο τέλος της δεκάτης σεζόν. Όπως όλα τα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής είχε και αυτό τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία.


ΘΕΤΙΚΑ

1)Η ραγδαία εξέλιξη του χαρακτήρα του Father Gabriel από έναν εκπρόσωπο του Θεού που φοβόταν ακόμα να πιάσει το όπλο σε έναν μαχητή που δεν διστάζει ακόμα και να σπάσει δόντια ή να βγάλει νύχια, όπως τον είδαμε να λέει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.

2)Η παρέμβαση της Judith μετά την εισβολή του Beta στην Alexandria. Αυτό το κορίτσι έχει σίγουρα γονίδια από Ρικ και Καρλ και δεν σταματάει να μας το υπενθυμίζει‼️

3)Σ 'αυτό το επεισόδιο είδαμε ξανά την ανθρώπινη πλευρά της Άλφα όταν τραγουδούσε στην Lydia. Μέσα στην τρέλα της και την παράνοια της φάνηκε η παράξενη αγάπη που έχει για την κόρη της.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1)Σίγουρα η εισβολή του τερατώδη Beta στην Alexandria. Αυτός ο αιμοδιψής Whisperer έχει ανοίξει προηγούμενα με την ομάδα μας και σίγουρα αυτό δεν θα μείνει έτσι.

2)Στο δέκατο επεισόδιο είδαμε ότι ο Beta σκότωσε πολλά άτομα στην Alexandria συμπεριλαμβανομένης και της Laura (R.I.P Laura) με σκοπό να μετατραπούν σε walkers και ενώ οι δικοί μας περίμεναν για την απειλή έξω από τα πλέγματα τελικά ήταν στο εσωτερικό του χώρου.

3)Ο τραυματισμός του Daryl από την Alpha. Ο Daryl δεν δίστασε να ακολουθήσει τους Whisperers στον καταυλισμό τους για να βρει την έξοδο για τις δύο παγιδευμένες κοπέλες (Connie & Magna) και βρέθηκε να είναι τραυματισμένος στο ίδιο δωμάτιο με την Alpha.

4)Αρνητικό συναίσθημα άφησε ότι ο Father G. άφησε το καπέλο του στην Rosita υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει πίσω μετά από αυτό; Ή μήπως η Angela και οι συντελεστές της σειράς θέλουν να παίξουν ακόμη μια φορά με το μυαλό μας;

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.