Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x11
Με ένα αριστουργηματικό επεισόδιο όπως το "Morning Star" πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά στο τέλος της δεκάτης σεζόν. Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της σειράς έως τώρα τουλάχιστον, ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και ένταση για το τι θα γίνει στο επόμενο λεπτό. Όπως όλα τα επεισόδια είχε αυτό τα θετικά του και τα αρνητικά του. Πάμε να δούμε πρώτα τα θετικά.

ΘΕΤΙΚΆ

1)Βλέπουμε για πρώτη φορά τον Daryl σε ηγετικό ρόλο να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί την υπόλοιπη ομάδα για το πώς να φυγαδεύσουν και να απομακρύνουν τα παιδιά από το Hilltop.

2)Οι τρυφερές ερωτικές στιγμές μεταξύ του King Ezekiel με την πρώην βασίλισσα Carol που μας είχαν λείψει και η ανακάλυψη της Carol για την ασθένεια του Ezekiel.


3)Θετικό ήταν τo γεγονός ότι ο Negan ζήτησε από την Alpha να μην σκοτώσει τους ανθρώπους του Hilltop. Αυτό υποδηλώνει ότι κάποιο σχέδιο έχει στο μυαλό του για την σωτηρία της ομάδας μας.

ΑΡΝΗΤΙΚΆ

1)Ένα από τα αρνητικά του επεισοδίου ήταν ότι η μάχη καθυστέρησε να ξεκινήσει με την Alpha να έχει εξαπολύσει την ορδή της και τον Beta να πετάει μπάλες από εύφλεκτο υλικό. Η ομάδα μας βρέθηκε απροετοίμαστη και τελικά το Hilltop άρχισε να φλέγεται.

2)Η τρομακτική επίδειξη της δύναμης της Alpha που έχει καταφέρει να καθοδηγεί μια ορδή walkers με σχετική ευκολία.

3)Αρνητικό γεγονός και αυτού του επεισοδίου είναι ότι για ακόμη μια φορά εν όψει της μάχης πάει πίσω η διάσωση της Magna κ της Connie.

Θα είναι η Maggie αυτή που θα σώσει την μέρα και θα ενισχύσει την ομάδα μας; Περιμένουμε γεμάτοι αγωνιά για τις εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου για να το δούμε!Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.