Οι σημαντικότεροι χαρακτήρες του 10x11


...και εκεί που βλέπεις την Carol να αστειεύεται στη μέση του 11ου επεισοδίου "Morning Star" ρωτώντας,"Περίμενε,θα πεθάνουμε απόψε;"...λεπτά αργότερα βλέπεις το Hiltop έτοιμο και ενωμένο σαν μια ασπίδα, με μια απίστευτη μουσική υπόκρουση για άλλη μια φορά να σε κορυφώνει σε αγωνία και δέος, να περιμένει την ορδή της Αlpha. Και ενώ πριν δεις την αρχή της μάχης, υπάρχουν σκηνές που σου δίνουν άνεση για την εξέλιξή της...το επεισόδιο σταματάει και σου κόβει την ανάσα που θα ανακτήσεις σε μια εβδομάδα περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο. Oh,so that kind of Morning Star.

1. Negan


"O Negan όμως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει καλά από ψυχικό πόλεμο. Γι'αυτό και έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα και να πλησιάσει την ηγέτη. Ή ίσως και όχι;",ήταν το σχόλιο που κάναμε στο 9ο επεισόδιο,"Squeeze", και όπως φαίνεται  η απάντηση είναι ναι, ξέρει. Σε μια από τις πρώτες σκηνές του επεισοδίου έχουμε την Alpha να ζητάει από τον Negan να την μαστιγώσει και έπειτα να την ρωτάει"Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δεθεί ισοβίως;","Εξαρτάται", απάντησε, για άλλη μια φορά η αινιγματική Alpha που ξέρουμε. Όχι μόνο λοιπόν ο Negan έχει την φρικιαστική zombie-skin μάσκα του, αλλά έχει πλησιάσει την ηγέτη τόσο, που κάνει "αίτηση" για αρχηγός συμβούλου στρατηγικής. He knows what he's doing.

2. Daryl


Δεν θα μπορούσε να λείψει η ερμηνεία του Norman Reedus στο θέμα αυτό του επεισοδίου. Το στοιχείου που υπερέχει σε αυτή του την ερμηνεία.είναι η τάση-ή και ανάγκη- να βγάλει έξω την τρυφερότητα που έχει μέσα του. Την τρυφερότητα που δεν βλέπουμε συχνά από έναν σκληρό και εσωστρεφή Daryl. Οι σκηνές του με την Judith, τον Ezekiel και την Carol είναι από τις πιο έντονες στιγμές του επεισοδίου, καθώς βλέπουμε αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του στην επιφάνεια και έπειτα να παίρνει το μεσαιωνικό πνεύμα μαχητή έτοιμος μπαίνοντας στη μάχη με μια τεράστια ορδή ζόμπι.

3.Eugene


Ένας χαρακτήρας, που χρειάζεται απεγνωσμένα αγάπη, Eugene.¨Έχει ξεκινήσει πάλι να συνομιλεί με την μυστηριώδης γυναίκα στο ράδιο και αποφασίζει να της πει ακριβώς το που βρίσκεται.Έξυπνη κίνηση Eugene. Η γυναίκα του αποκαλύπτει πως το όνομά της είναι Danielle και ότι θέλει να συναντηθούν,αλλά ταυτόχρονα και κανείς να μην μάθει για αυτή. Poor guy, φαινόταν πως όλο αυτό δεν άξιζε τον κόπο μέχρι που την άκουσε να τραγουδάει το "When the Wild Wilnd Blows". Όταν του δόθηκε η καθόλου απρόσμενη προσφορά της Rosita να την φιλήσει,δεν μπόρεσε να το κάνει και δεν μας ενθουσιάζει ούτε μας παραξενεύει. Ήρθε η ώρα να βρει το κορίτσι των ονείρων του; Eugene, Eugene.


Ένα επεισόδιο έντονο σε συναίσθημα., απολαυστικό, με εξιλασμό και φέρνοντας αναμνήσεις από τα δικά μας έντονα συναισθήματα που νιώσαμε σε παλαιότερες σεζόν. Φαίνεται πως η Angela Kang μας έχει κάνει την σειρά δυνατή,έτσι όπως την θέλαμε και μας έλειψε!
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.