Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x12

Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Walk with Us" ήταν ένα από τα δυνατότερα της σεζόν και ένα από τα καλύτερα επεισόδια από τότε που ανέλαβε η Angela Kang από τον Scott Gimple. Ειλικρινά ένα από τα καλύτερα επεισόδια εδώ και πάρα πολύ καιρό κυρίως λόγω του τέλους του. Πάμε να αναλύσουμε τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία.

ΘΕΤΙΚΑ

1)Είδαμε ότι τελικά η Magna είναι ζωντανή και συζητούσε με την Yumiko για τον χωρισμό τους, ενώ ήταν καλυμμένη με αίμα, προφανώς επειδή είχε παραστήσει τον walker ώστε να ξεφύγει από την ορδή και να επιστρέψει σώα.

2)Ανακαλύψαμε πως τελικά η Carol ήταν αυτή που ελευθέρωσε τον Negan από το κελί του με απώτερο σκοπό της να την βοηθήσει ώστε να πάρει το κεφάλι της Alpha στην κυριολεξία. Έκανε πολύ καλά που στηρίχτηκε στις δυνατότητες του και τελικά η Carol έχει αυτό που ήθελε χάρη στην μεθοδικότητα του Negan.

3)Μετά την μάχη είδαμε ότι η πλειοψηφία των αγαπημένων μας Daryl, Aaron, Ezekiel, Jerry και λοιπών χαρακτήρων κατάφεραν να βγουν σώοι από τη μάχη εναντίον των Whisperers και τον ελεγχόμενο στρατό από ζόμπι της Alpha.

Ωστόσο είχαμε και τρεις μεγάλους θανάτους σ' αυτό το επεισόδιο που δεν θα ήθελα να τους κατατάξω στα αρνητικά γιατί είναι σημαντικοί για την πλοκή της σειράς και την εξέλιξη των χαρακτήρων!


ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1)Το πρώτο αρνητικό του επεισοδίου ήταν ότι η μάχη ήταν μικρής διάρκειας, θα θέλαμε όλοι να κρατήσει λίγο παραπάνω.

2)Η αστοχία του Alden, που αντί να στοχεύσει τον Beta, στόχευσε την Gamma.

3)Τέλος ένα ακόμη αρνητικό ήταν ότι δεν έδωσαν μερικά παραπάνω λεπτά στην σκηνή Negan -Alpha όπως επίσης δεν έδειξαν ούτε την σκηνή του αποκεφαλισμού.

Με τον Beta εκεί έξω να αποτελεί πλέον μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι αποτελούσε η Alpha, μένει να δούμε πως σκοπεύει να δράσει η ομάδα μας στα επόμενα επεισόδια!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.