Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x12
Callbacks
 • Στον τραυματισμό του Negan
Η σκηνή του θανάτου της Alpha, εκτός του ότι είναι παρμένη από το κόμικ, θυμίζει πάρα πολύ τον τραυματισμό του Negan από τον Rick, στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν.


 • Στο σχέδιο των Alpha-Dante
Το σχέδιο της Carol, με τον Negan να γίνεται μέλος των Whisperers, να κερδίζει την εμπιστοσύνη της Alpha και στο τέλος να τη σκοτώνει, είναι ίδιο με το σχέδιο της Alpha και του Dante που έγινε μέλος της Alexandria και έκανε ζημιά εκ των έσω.

 • Στο προηγούμενο επεισόδιο
Στο τέλος του επεισοδίου 10x12, είδαμε πως η Carol ήταν τελικά αυτή που ελευθέρωσε τον Negan. Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε την Carol στο Hilltop να κοιτάζει επίμονα τον πίνακα του Glenn, νιώθοντας λογικά τύψεις που άφησε το δολοφόνο του ελεύθερο.

 • Στην καλύβα του επεισοδίου 9x11
Η καλύβα στην οποία κρυβόντουσαν ο Earl και τα παιδιά, είναι η ίδια με αυτή στο επεισόδιο 9x11, όπου κρύφτηκαν για λίγο ο Henry και η Lydia.

 • Στα flashbacks του επεισοδίου 9x10
Η σκηνή που η Judith μετακινεί τα υφάσματα και βλέπει τον Earl ως ζόμπι, είναι παρόμοια με αυτή της μικρής Lydia, στο επεισόδιο 9x10, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά walker. 

 • Στο επεισόδιο 4x14
Όλο το σκηνικό του επεισοδίου με τους επιζώντες της καταστροφής του Hilltop χωρισμένους σε μικρές ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο σημείο συνάντησης, θύμισε πάρα πολύ την 4η σεζόν της σειράς, όταν το γκρουπ έσπασε μετά την επίθεση του Κυβερνήτη στη φυλακή.

 • Στον Carl 
Η Judith είχε την ευκαιρία να σκοτώσει έναν Whisperer και δίστασε, ενώ εκείνος ικέτευσε για τη ζωή του, πράξη που έρχεται σε αντίθεση με αυτή του αδερφού της στην 3η σεζόν. Στο φινάλε της 3ης σεζόν, ο Carl πυροβόλησε και σκότωσε ένα αγόρι που ονομαζόταν Jody, ο οποίος άρχισε να παραδίδεται αμέσως, αλλά αυτό δεν άλλαξε την απόφαση του Carl.


Σειρά vs Comic
 • Στο παρατσούκλι "Frowny McTwoKnives"
Ο Negan αποκάλεσε τον Beta "Frowny McTwoKnives", παρατσούκλι το οποίο είναι παρμένο από το κόμικ και ένα από τα πολλά του Negan προς τον υπαρχηγό των Whisperers.

 • Στα τεύχη 41-42 του κόμικ
Η Carol, μετά τη συζήτηση της Magna με τη Yumiko απομακρύνθηκε και σε μια στιγμή φάνηκε σαν να θέλησε να αφήσει έναν walker να τη δαγκώσει, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη με εκείνη να το σκοτώνει. Στο κόμικ, και συγκεκριμένα στα τεύχη 41 και 42, η Carol πεθαίνει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, αφήνει ένα ζόμπι να τη δαγκώσει!

 • Στο θάνατο της Alpha
Ο Negan σκοτώνει την Alpha παρόμοια με τον τρόπο που την σκοτώνει στο τεύχος 156 του κόμικ. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο Negan του κόμικ φαίνεται να απολαμβάνει με μεγάλη ευχαρίστηση το γεγονός ότι σκοτώνει την Alpha, για να εντυπωσιάσει τον Rick. Πραγματικά δεν πίστευε στον τρόπο ζωής των Whisperers. Στη σειρά, ο Negan φαίνεται να νοιάζεται για την Alpha περισσότερο και πραγματικά να την φροντίζει σε κάποιο βαθμό και επίσης, είδαμε πως ο Negan σκότωσε την Alpha και παρέδωσε το κεφάλι της στην Carol.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
 • "Took you long enough..." - Carol στον Negan.
 • "Do you know what it feels like to want something so bad, and to go after it with everything you have, piss off everyone, likeliterally everyone, maybe get people killed, and still you have nothing to show for?" - Carol στον Eugene.
 • "I am at your service Frowny McTwoKnives." - Negan στον Beta.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.