Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x13Με το επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα πλησιάζουμε πιο κοντά στο τέλος της δεκάτης σεζόν. Tο "What We Become", στο οποίο ουσιαστικά είδαμε ενα μίνι στόρι της Michonne μέσα από πολλά flashbacks λόγω του ναρκωτικού που της έδωσε ο Virgil, διχάζει καθώς σε πολλούς άρεσε και σε άλλους όχι. Όπως όλα τα επεισόδια έτσι και αυτό είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του στοιχεία που πάμε να δούμε παρακάτω!


ΘΕΤΙΚΑ

1)Στα θετικά στοιχεία του επεισοδίου δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί η ερμηνεία της ηθοποιού Danai Gurira που εδώ και οχτώ σεζόν ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Michonne στην αγαπημένη μας σειρά!
2)Δεύτερο θετικό του επεισοδίου ήταν ότι παρά την αποχώρηση της από την σειρά οι παραγωγοί δεν την "σκότωσαν", πράγμα που μας δίνει την ευκαιρία στο μέλλον να εξερευνήσουμε και άλλες ιστορίες!
3)Η μουσική που έπαιζε κατά την διάρκεια του επεισοδίου ήταν υπέροχη και προσωπικά μου θύμισε κάτι από Requiem for a dream. Επιπλέον πρόσθεσε στο επεισόδιο μια ατμοσφαιρική νότα η οποία έλειπε!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1)Ένα από τα αρνητικά του επεισοδίου είναι ότι οι πολλές παραισθήσεις κούρασαν και ζάλισαν πολύ και θεωρώ ότι ήταν κάπως υπερβολικές.
2)Γενικά η Michonne δεν είχε συνεισφορά σαν χαρακτήρας στα τελευταία επεισόδια οπότε είχε κουράσει όλο αυτό και με την αποχώρηση της, όπως είπαμε παραπάνω, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για άλλες ιστορίες μελλοντικά.
3)Η αποχώρηση της Michonne, όχι ως προς το σύνολο αλλά ως προς τον τρόπο που άφησε την ομάδα μας και τα δύο της παιδιά απροστάτευτα εν όψει πολέμου για κάτι το οποίο ήταν άγνωστο και δεν μπορούσε να είναι σίγουρη ότι ισχύει, συμπεριλαμβάνεται στα αρνητικά του επεισοδίου.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.