Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x13
Callbacks
 • Στα 6 επεισόδια που "ξανά επισκέπτεται" η Michonne κατά τη διάρκεια του επεισοδίου
-Στο 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν, όταν ο Rick σκότωσε τη Sophia.

Πήραν τη σκηνή που ο Rick σκότωσε τη Sophia, του μεγάλωσαν τα μαλλιά, τον έκαναν πιο γερασμένο και τον είδαμε να "πυροβολεί" τη Michonne.


-Στο φινάλε της 2ης σεζόν, όταν δηλαδή η Michonne έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά.

Αναπαρήγαγαν τη σκηνή αυτή καθώς τότε δεν την είχε γυρίσει η Danai Gurira, γιατί δεν είχε αποφασιστεί ποια ηθοποιός θα πάρει το ρόλο.


-Στο 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όταν η Michonne και ο Rick συναντήθηκαν για πρώτη φορά.


-Στο 12ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όταν η Michonne φάνηκε να κάνει ωτοστόπ.

Στο επεισόδιο 3x12 η Michonne, ο Rick και ο Carl στο δρόμο για το King County είδαν έναν άγνωστο να κάνει ωτοστόπ και τον παράτησαν, στο γυρισμό είδαν ότι τον είχαν φάει οι walkers. Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Michonne ήταν στη θέση του αγνώστου, ενώ ο Daryl βρισκόταν στο αμάξι -λογικά μαζί με τον Rick και τον Carl-.


-Στο 12ο επεισόδιο της 6ης σεζόν, όταν το γκρουπ εισέβαλε στο outpost των Saviors και τους σκότωσαν.

Οι σκηνές του επεισοδίου 6x12 έπαιξαν αυτούσιες, με κάποιες προσθήκες της Michonne αλλά και της Laura.


-Στο φινάλε της 6ης σεζόν/στην πρεμιέρα της 7ης, όταν ο Negan σκότωσε τους Abraham και Glenn.

Η Michonne στις παραισθήσεις της είδε πως στα επεισόδια 6x16 και 7x01 ήταν με το μέρος των Saviors. Από τις πραγματικές σκηνές του επεισοδίου είχε αφαιρεθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας η Michonne αλλά και ο Glenn από τη μεριά του γκρουπ της Alexandria, ενώ είχε προστεθεί η Michonne από το μέρος των Saviors.


 • Στον Morgan
Ο Virgil είπε στη Michonne ότι το νησί "δεν είναι καθαρό", φράση που μας θύμισε τον Morgan στην 3η σεζόν της σειράς, όταν τον είχαν συναντήσει ο Rick, ο Carl και η Michonne. Μάλιστα, εκείνο το επεισόδιο είχε τον τίτλο "Clear".

 • Στο 15ο επεισόδιο της 6ης σεζόν
Η Michonne, λίγο πριν φάει το μήλο που της είχε αφήσει ο Virgil, το κοίταξε για λίγο κι έπειτα το έφαγε. Αυτή η σκηνή, έρχεται σε αντίθεση με μια από τις πιο χαρούμενες σκηνές-στιγμές της Michonne στη σειρά, όταν ήταν στο κρεβάτι με τον Rick και έτρωγαν ένα μήλο.

 • Στο φινάλε της 8ης σεζόν
Η απόφαση της Michonne, να μη σκοτώσει τον Virgil μετά από όλα όσα πέρασε δίπλα του, αλλά και τα λόγια που του είπε, θυμίζουν πολύ την απόφαση του Rick για τη ζωή του Negan αλλά και την ατάκα του "My mercy prevails over my wrath".
 • Στην πρεμιέρα της σειράς
Η Michonne υποσχέθηκε στη Judith πως θα επικοινωνεί μαζί της κάθε πρωί μέσω ασυρμάτου, υπόσχεση που μας είναι γνωστή, καθώς κάτι τέτοιο είχε υποσχεθεί και ο Rick στον Morgan, στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Στον τρόπο που φτιάχτηκε το επεισόδιο 10x13
Η Angela Kang είπε στο Insider πως οι σκηνές που είδαμε στο επεισόδιο δεν ήταν γυρισμένες από την αρχή με τους παλιούς ηθοποιούς της σειράς, αλλά πως συνέθεσαν νέες σκηνές με παλαιότερες από προηγούμενα επεισόδια.

 • Στο κινητό που βρήκε η Michonne
Είναι φανερό ότι στο κινητό ήταν ζωγραφισμένες η Michonne και η Judith, αλλά και το όνομα Rick, επίσης, υπάρχουν και κάποιοι Γιαπωνέζικοι χαρακτήρες. Ο Scott Gimple, επιβεβαίωσε πως το μήνυμα που ήταν γραμμένο στα Ιαπωνικά είναι το "believe a little bit longer".

 • Στο ψευδώνυμο του R.J.
Ο R.J. είπε στη Michonne πως το ψευδώνυμο του είναι το "little brave man", εμπνευσμένο από την ιστορία που του είχε πει η Judith στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν για έναν γενναίο άνδρα (τον Rick).
 • Στα ψευδώνυμα της Michonne και της Judith 
Όταν η Michonne και η Judith μιλούσαν μέσω ασυρμάτου, ακούστηκαν τα ψευδώνυμα τους. Της Michonne είναι το Daito, και της Judith το Shoto. Το Daito είναι μακρύ Γιαπωνέζικο σπαθί, ενώ το Shoto κοντό σπαθί, και τα δύο μαζί δημιουργούν τη λέξη Daisho, όρος αναφερόμενος σε σπαθιά που κρατούσαν οι Samurai.

 • Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου
Η Angela Kang, είπε πως για το τέλος του επεισοδίου, συνεννοήθηκαν με τον Scott Gimple για το ποιο χρειαζόταν να είναι το τελικό σημείο του επεισοδίου, έτσι ώστε να γίνει σωστά η μεταβίβαση στο σύμπαν του The Walking Dead, είτε στις ταινίες του Rick, είτε σε άλλη σειρά του TWD Universe.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
 • "Taking his life, you'll lose more of yourself. It doesn't settle it. But your mercy gives you something. You get something. Peace." - Michonne για τον Virgil.
 • "Sometimes the most injured are the most forgiving." - Michonne  στον Virgil.
 • "I promised them flowers everyday." - Virgil στη Michonne.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.