Η Angela Kang εξηγεί γιατί η Connie έπρεπε να παγιδευτεί στην σπηλιά


Η Mid season πρεμιέρα της 10ης Season μας ξάφνιασε όταν εγκλώβισε 2 χαρακτήρες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού μέσα στην σπηλιά της Alpha. Η Angela Kang το αφεντικό της σειρας μας μίλησε για αυτήν την κίνηση και ίσως έδωσε ελπίδες για την μοίρα της Connie. Η Lauren Ridloff που ενσαρκώνει την Connie θα αποτελέσει την πρώτη κωφάλαλη ηρωίδα της Marvel στην ταινία Eternals έτσι για να καλυφθεί το κενό της από την σειρά όσο η ίδια βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας η σεναριογραφικη ομάδα της σειράς μας παγίδεψε την Connie στην σπηλιά για να δικαιολογηθεί η απουσία της.

Η Kang δήλωσε ''Ναι υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό. Αλλά πιστεύω πως δούλεψε υπέροχα και για την ιστορία μας με ότι έγινε ανάμεσα στην Carol και τον Daryl καθώς είναι ένας χαρακτήρας που επηρεάζει συναισθηματικά και τους δυο. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να κανείς μερικές φορές για να βοηθήσεις έναν από τους αγαπημένους σου ηθοποιούς να συνδιάσει τις υποχρεώσεις του αλλά ταυτόχρονα βοηθά και την ιστορία της σειράς μας." 


Στην ουσία με αυτήν της την δήλωση η Kang είναι σαν να μας λέει πως τα πράγματα είναι θετικά για την Connie καθώς φαίνεται πως έκαναν αυτήν την κίνηση για να την κρατήσουν στην σειρά μας. Μένει να δούμε αν το ίδιο ισχύει και για την Magna αλλά και το πως θα ελευθερωθούν από την σπηλιά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.