Οι μεγαλύτερες διάφορες ανάμεσα σε κόμικ και σειράΔιάφορες ανάμεσα σε κόμικ και σειρά .. 
θα προσπαθήσω πολυ επιγραμματικά να σας παρουσιάσω κάποιες απο τις βασικές διάφορες ανάμεσα σε αυτές τις δυο ιστορίες . Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσω όσο μπορώ απο τους πιο βασικούς χαρακτήρες παίρνοντας στους πιο δεύτερους . 

Rick

1)Ο Rick δεν έχει εξαφανιστεί ..  Πρώτον, έχει ένα χέρι επειδή ο κυβερνήτης το έκοψε. Φαίνεται ότι αυτή η τιμή μεταβιβάστηκε στον  Aaron . 

Μπορεί ο Rick  να ειναι με την Michonne στην σειρά στο κόμικ όμως είναι με την  Andrea μετά το θάνατο της  Lori. Ναι, η Andrea είναι ζωντανή σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της στην σειρά που την είδαμε να είναι με τον κυβερνήτη και να πεθαίνει στην 3η σεζόν . Ο Rick ζει σχεδόν ως το τέλος του κόμικ

Carl

2)Και στα comics και στη σειρά, ο Carl Grimes είναι ο έξυπνος κάπως σκληρός γιος του Rick. Οι μεγάλες διαφορές είναι ότι ενώ το μάτι του Carl πυροβολείται τυχαία και φρικιαστικά από τον Ron στην τηλεόραση, στο κόμικ από καθαρό λάθος το χάνει από τον αρχηγό της Αλεξάνδρειας Douglas Monroe (που είναι το ισοδύναμο της Deanna) στο κόμικ.Στο τέλος του κόμικ τον βλέπουμε με την οικογένεια του να ζει μακρυά από όλα

Μια μεγάλη διαφορά είναι πως  ο Carl σκοτώνει τον Shane στο κόμικ ο οποίος δεν είναι ζόμπι . 
Επίσης δεν είναι νεκρός ... ακόμα.Carol

3) Η Carol είναι ίσως ο πιο κακός και ατρόμητος χαρακτήρας ολόκληρης της τηλεοπτικής σειράς (που ανταγωνίζεται μόνο ο Daryl Dixon και ίσως ο Rick Grimes). Εξελίσσεται από μια κουραστική, κακοποιημένη νοικοκυρά στη γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της με μια αξίνα  πριν εκείνος αλλάξει . Σκοτώνει , παραπλανεί , δεν δίνει περιθώρια λάθους σε κανένα.

Στο κόμικ όμως η Carol είναι λυπημένη και δεν βρίσκει ποτέ την εσωτερική γαλήνη . Αυτοκτονεί στις φυλακές αφού έχει γίνει φίλη με ένα ζόμπι .


Daryl

4) Ο Daryl Dixon παρόλο που στην σειρά είναι ο δεύτερος αγαπημένος χαρακτήρας του κοινού στο κόμικ  δεν υπάρχει.Michonne

5) Η Michonne είναι ένας από του πιο απόμακρος χαρακτήρες και γεμάτη ψυχολογικά . Είναι σχεδόν ατρόμητη  και δεν συμβιβάζεται , μια μεγάλη επίσης διαφορά είναι πως  έχει σχέση με τον Ezekiel. Αν σας αρέσει η ιδέα του Richonne, τότε συνεχίστε να παρακολουθείτε την σειρά με την ελπίδα ο Rick να εμφανιστεί ξανά . Andrea

6) Η Andrea θα γίνει Andrea Grimes καθώς αυτή και η Rick παντρεύονται μετά το θάνατο της  Lori. Στην σειρά , το επώνυμό της δεν αναφέρεται, αν και ο πατέρας της  ξέρουμε πως είναι ο Terry Harrison.

Μη-comic αναγνώστες, προετοιμαστείτε για ένα σοκ!Πριν όμως φτάσουμε στην σχέση της με τον Rick η Andrea και Dale είναι γεγονός ! Ο 68 χρόνος πωλητής αυτοκινήτων Dale Horvath και η Andrea, 25 ετών, είναι σε σχέση και φτάνουν να υιοθετήσουν τον Ben και τον Billy, που είναι οι τηλεοπτικές Mika και  Lizzie ουλαλααααααα.

Morgan

7)Ο Morgan δεν είναι πολύ μεγάλος χαρακτήρας  στο αρχικό σενάριο του Kirkman. Δεν έχει καμία σχέση με  Αϊκίντο και όλη την φιλοσοφία την οποία είδαμε να έχει στην σειρά . Στην πραγματικότητα, είναι ένας χαρακτήρας φάση κομπάρσου χωρίς μεγάλη σημασία. Πεθαίνει στην Αλεξάνδρεια τότε που εισβάλουν τα ζόμπι. Ένω για τον κόσμο της σειράς πλέον είναι στο Fear The Walking Dead.

Governor 

8) Ο κυβερνήτης στα κόμικ  έχει μουστάκι πρόσωπό του και σκουρόχρωμα μαλλιά. Η τηλεοπτική εκδοχή του David Morrisey για τον χαρακτήρα είναι καθαρή  όψη,  όχι όμως και ηθική. Είναι ντυμένος με ωραία υφασματα και έχει κοντά κομμένα μαλλιά. Αυτός ο άνθρωπος που πολλοί μισήσαμε τηλεοπτικά λόγο της σχιζοφρένειας που είχε είναι Άγγελος , σε αντίθεση με τον χαρακτήρα του στο κόμικ .... είναι ένας βιαστής τρελός και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό άνθρωπος . Στην ουσία τηλεοπτικά τον κατέβασαν σε ένταση λόγο πιθανών αντιδράσεων ...(οποίος κατάλαβε , κατάλαβε )
Lori 

9)  Η Lori είναι νεκρή; Καμιά αλλαγή σχεδόν εδώ

Ο θάνατος  της Lori στην σειρά χρονικά είναι ίδιος όπως και στο κόμικ . Διαφέρει φυσικά ο τρόπος . Ενώ τηλεοπτικά πεθαίνει στην γεννά ,στο κόμικ πεθαίνει στις φυλακές αφού έχει γεννήσει με την σφαίρα που την πετυχαίνει να διαπερνά και την Judith!

Negan

10) Νταξ τώρα τι να πούμε για τον θεό Negan? Ναι είναι σχεδόν ίδιος  αν δεν υπολογίσουμε τα αμέτρητα fuck που δεν ακούσαμε στην σειρά.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.