Η Lindsley Register ανοίγεται για τον αναπάντεχο θάνατο της Laura που θύμωσε τους FansΣτο 10ο επεισόδιο του The Walking Dead σκόρπισε αμφισβήτηση και πολεμική διαμάχη μετά το θάνατο του  χαρακτήρα που έχει γίνει αγαπημένος μετά την εμφάνισή του το 2016. Πολλοί fans ένιωσαν ότι από το επεισόδιο έλειψε έντονα η αναγνώριση του θανάτου της Laura.

Ακολουθώντας το broadcast του επεισοδίου, το Independent (Uk's digital news), συζήτησε με την Register (Laura) για την διαχείριση των συναισθημάτων σχετικά με τον θάνατό της όπως και για τον λόγο που η σκηνή έγινε μεγαλύτερη από όσο προοριζόταν να είναι.
Προφανώς και ήθελα περισσότερα για την Laura-θα μου άρεσε πολύ να δω περισσότερα αλλά ήξερα ότι όταν μπήκε στην Αλεξάνδρεια, έγινε πιο δευτερεύον χαρακτήρας. Είμαι μεγάλη  οπαδός του να μην καθυστερώ να δείξω  πράγματα και αργοπορώ,και έτσι βγήκα μπροστά και τα έδωσα όλα.
Η ηθοποιός μας λέει ότι είχε γυρίσει κάποιες φιλικές σκηνές με την Christian Serratos (Rozita) και ένα sex scene με τον Josh MacDermit (Eugene) που εν τέλει διαγράφηκαν από το final cut των επεισοδίων.

Η Register πρώτη φορά μπήκε στην σειρά στην 7η σεζόν σαν μια από τους πιο πιστούς υπολοχαγούς του Negan και αρχικά προοριζόταν για εμφάνιση μόνο σε 2 επεισόδια. Παρ'όλα αυτά, αφού ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) παρά έγινε ο κακός της υπόθεσης και το show πήγε πέντε χρόνια πίσω, η Laura εμφανίζεται και γίνεται ένα από τα πιο πιστά μέλη της Αλεξάνδρειας.

Η total μέτρηση των επεισοδίων στα οποία εμφανίστηκε ήταν τελικά 20. Η Register αποκάλυψε ότι έμεινε όμως "απογοητευμένη" για ένα πράγμα,-το ότι δεν υπήρξε μια τελική αναμέτρηση μεταξύ αυτής και του Negan.
Περίμενα έστω να έχουμε κατά κάποιο τρόπο μια είδους επαφή,γιατί φανταστείτε τι φορτισμένη σκηνή θα ήταν αυτή-να βλέπεις τον Negan πρόσωπο με πρόσωπο  με έναν από τους πρώην υπολοχαγούς του. Είμαι απογοητευμένη που δεν θα μπορέσουμε να το δούμε αυτό.

Αποκαλύπτει επίσης πως η showrunner Angela Knag της είχε πει πως η Laura θα πέθαινε από τον Beta (Ryan Hurst) μια εβδομάδα πριν γυριστεί το επεισόδιο, τον Σεπτέμβριο του 2019. Τελικά η σκηνή αυτή πήρε μεγάλη βαρύτητα πάνω στο επεισόδιο και έγινε μεγαλύτερο κομμάτι του.
Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και ανατριχιασμένη στο να πεθάνω από έναν από τους πιο τρομαχτικούς "παλιάνθρωπους" που είχαμε ποτέ στο show έως τώρα και θα πω αυτό: δεν ήταν γραμμένο στο σενάριο για εμένα και τον Ryan να έχουμε τέτοια συμπλοκή όταν εμφανιστήκαμε εκείνη την μέρα για το γύρισμα. Ο Ryan πραγματικά είχε διαφωνήσει. Η Laura  πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, να πολεμήσει πίσω-πρέπει να ανέβει πίσω στην πλάτη μου. Και έτσι προσθέσαμε περισσότερα.
Ο θάνατος είναι τόσο βίαιος όσο και όπως γράφεται στο σενάριο."Έλεγε ότι ο Beta φτάνει και πιάνει την Laura σαν σιδεροπρίονο και την στροβιλίζει γύρω γύρω έτσι ώστε το κεφάλι της να χτυπάει σε κάθε μπάρα του κελιού."

Η εκχύλιση αγάπης των θαυμαστών έχει γεμίσει την ψυχή της Register."Eίναι μια άγρια και ξέφρενη περίοδος για εμένα αλλά νιώθω την αγάπη.Με έχει αγγίξει πολύ αυτή η ανταπόκριση-δεν το περίμενα με τίποτα."

Την Register θα την δούμε σύντομα στην ταινία Scorn,που θα βγει στο VOD στις 30 Μαρτίου. "Διαφορετικά,"λέει,"επιστρέφω όντας ηθοποιός που πηγαίνει σε ένα σωρό audiotions-αυτό είναι το παιχνίδι".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την τελευταία μέρα στα γυρίσματα για την Lindsley ,  τραβηγμένο από την ίδια,γεμάτο  συναισθήματα και κυρίως αυτό της λαχτάρας και συγκίνησης να επικρατεί."A tearful goodbye from Barcode"

Έχεις μπει και θα μείνεις στις καρδιές μας Laura!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.