Morning Star Spoilers (10.11)Πολύ πριν βγει το επεισόδιο σας έχουμε την αναλυτική Spoiler περιγραφή για το 10x11. Παρακάτω θα πούμε όλα όσα θα γίνουν όποτε διαβάζεται με δικό σας ρίσκο : 
Ο Negan και η Alpha είναι αρκετά κοντά με τον έναν να μαστιγώνει τον άλλον όπως είδαμε και στο απόσπασμα με τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου. Η Alpha βάζει αμέσως μπρος το σχέδιο της να καταπατήσει το Hilltop με το κοπάδι της. Ο Negan της λέει πως αντί να τους σκοτώσουν θα ήταν καλύτερο να τους πείσουν να πάνε με το μέρος τους. Ίσως αυτό δηλώνει πως ο Negan δεν θέλει να δει την ομάδα μας νεκρή. Η Judith θα φτιάξει το χαμένο φτερό από το γιλέκο του Daryl και εκείνος φαίνεται να χαίρεται για αυτό καθώς σκάει ένα μεγάλο χαμόγελο. Ο Ezekiel αποφασίζει πως δεν είναι ανάγκη πλέον να κρύβεται και κάνει μια συζήτηση για αυτό με τον Daryl. Ο Daryl λέει πως λυπάται και ενώ ποτε δεν έχουν έρθει πολύ κοντά του αναγνωρίζει όσα έχει περάσει και τον θεωρεί πολύ δυνατό και πολλά άτομα τον εκτιμούν όπως και ο ίδιος. Στο τέλος κάνουν και μια συμφωνία πως αν κάποιος από τους δυο πεθάνει ο άλλος θα πρέπει να σώσει τα παιδιά . Οι δυο άντρες έπειτα δίνουν τα χέρια. Κάνουν μια προσπάθεια να μεταφέρουν τα παιδιά άλλου αλλά σύντομα θα δουν πως όλοι οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι , ο Daryl καταλαβαίνει πως αυτό είναι δουλειά του Negan και πως είναι με την Alpha. H Carol θα δει και εκείνη τον όγκο του Ezekiel και οι δυο τους θα ανταλλάξουν ερωτικες στιγμές. Ο Ezekiel την ρωτάει αν αυτό θα γινόταν κάποιο άλλο βράδυ που δεν θα ήταν κοντά στον θάνατο με την Carol σαρκαστικά να του απαντάει "Τι θα πεθάνουμε απόψε ;" Οι δυο χαρακτήρες γελάνε. Η Carol θα έχει και μια μικρή συνάντηση με τον Daryl ο οποίος ακόμα δεν της μιλάει όπως συνήθως. Εκείνη του λέει "σε παρακαλώ μην με μισείς " με εκείνον να της απαντάει "ποτε δεν θα σε μισήσω". Η μάχη ξεκινά το κοπάδι είναι μπροστά και οι Whisperers από πίσω ρίχνουν εύφλεκτα βέλη . Η Alpha δίνει ένα βέλος στον Negan για να ρίξει και εκείνος της λέει πως νόμιζε ότι θα τους έπαιρναν με το μέρος τους με την Alpha να απαντά πως θα είναι μαζί τους ως μέρος του κοπαδιού της . Η ομάδα μας έχει ένα ηλεκτρικό σύρμα που έχει φτιάξει ο Eugene αλλά γρήγορα καταρρέει . Έπειτα υπάρχει ένα συρματόπλεγμα στο οποίοι οι Walkers κολλάνε και οι δικοί μας σκοτώνουν. Το επεισόδιο τελειώνει με την ομάδα μας να υποχωρεί και τους Whisperers να ρίχνουν ένα σωρό από φλεγόμενα βέλη. Με την ομάδα μας να εγκλωβίζεται ανάμεσα στην φωτιά και το κοπάδι της Alpha.
Λοιπές πληροφορίες
Θα δούμε την σκηνή με το φιλί Eugene Rosita. Αν και εκείνος δεν την φιλάει και είναι σαν ένα παιχνίδι θάρρος ή αλήθεια μεταξύ τους. Ο Earl και ο Alden δεν αφήνουν την Mary να δει τον ανιψιό της. Η Lydia και η Carol έχουν μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το πως η Carol μισεί τον κόσμο επειδή η Alpha σκότωσε τον Henry και πως η Alpha είναι τέρας. Η Judith λέει στον Daryl πως θέλει να πολεμήσει με τον Daryl να της λέει πως αν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της μάχης δεν μπορεί να τον βρει να ψάξει τον Ezekiel. Την βάζει να του το υποσχεθεί και μετά την αγκαλιάζει.Δεν ψαχνουν την Connie και την Magna καθώς δεν υπάρχει τρόπος και χρόνος με την Alpha να έρχεται. Θα μας απασχολήσει και το Story του Eugene με τον ασύρματο. Eugene και Stephanie θα μιλήσουν για διαφορά θέματα και κανονίζουν να βρεθούν. Υπάρχουν ενδοιασμοί και προβλήματα καθώς σε κάποια φάση απαντά η Rosita και έτσι η Stephanie δεν μιλάει στον Eugene αλλά εν τέλη οι δυο τους κλείνουν ένα ραντεβού σε μια εβδομάδα! Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.