Ο Norman Reedus λέει πως το TWD θα αποκαλύψει την ερωτική ζωή του DarylΟ Norman Reedus έχει ακούσει κάποιες "φήμες", ότι το The Walking Dead θα από καλύψει την ερωτική ζωή του Daryl Dixon, που για πιο λόγο λείπει η πλευρά αυτή της ζωής του από την σειρά. Τώρα στη 10η σεζόν του, σαν ένας μυθικός επιζών της αποκάλυψης, ο Daryl είναι ένας από τους σπάνιους χαρακτήρες που δεν μας έδειξε ποτέ καθαρά το ερωτικό του ενδιαφέρον:

Κάποιοι σκέφτηκαν μια στιγμή ένα μελλοντικό romance με την Beth Greene (Emily Kinney) που είχε ξεκινήσει να ανθίζει, μέχρι που σκοτώθηκε στην Season 5, καθώς και μια πολύ μεγάλη μερίδα θεατών που έχουνε γίνει και θαυμαστές αυτού, θέλουνε να τον δούνε ζευγάρι με την Carol (Melissa McBride).


Άλλο ένα κομμάτι θαυμαστών εύχεται να αναπτυχθεί ερωτική σχέση μεταξύ του Daryl και της Connie (Lauren Ridloff), που έχει αναπτύξει ένα στενό δεσμό μαζί του ακόμα από την πρώτη της εμφάνιση στην Season 9.
"Ναι,τι συμβαίνει με αυτό;".είπε ο Reedus στο Popcorn με τον Peter Travers όταν του ερωτήθηκε να πει κάτι σχετικά με την ερωτική ζωή του Daryl."Έχω ακούσει κάποιες φήμες ότι ίσως αποκαλύψουν κάτι σχετικά με αυτό το θέμα.Μου είπανε μερικά πράγματα γι'αυτό."
Μια πιθανή ερωτική ανάπτυξη για τον χαρακτήρα του θα μπορούσε να συμβεί στην Seasom 11 αλλά ο Reedus λέει ότι δημιουργοί σαν την showrunner Angela Kang και τον chief content officer Scott Gimple κρατάνε 'top μυστικά' για το The Walking Dead.
"Είναι αστείο το πόσο μου μιλάνε και ταυτόχρονα δεν μου λένε και τόσα.Θα μπορούσα να περάσω ώρες ατελείωτες με τα αφεντικά και θα είναι σε φάση 'Δεν μπορώ να στο πω αυτό'", είπε."Αλλά είναι πολύ περίεργο να συμβαίνει αυτό το πράγμα στη σειρά αφού στην αρχή μας είχανε πει τα πάντα.Παίρναμε περίπου έξι scripts πριν καν ξεκινήσουμε την σεζόν και όλα πλέον είναι ένα μυστήριο.Γιατί μερικοί από το Zombie Extras θα βρούνε μερικά από αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να μάθουν και θα τα βάλουν online,είναι λες και όλα είναι τόσο προσεγμένα.Τόσο μεγάλα  μυστικά."
Κατά  την διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Talking Dead, ο Reedus είπε ότι είχε απαρνηθεί πως ο Daryl "θα έκανε ποτέ σχέση", ακόμα και πριν την αποκάλυψη. Ο ηθοποιός αργότερα είπε στο The IMDb Show ότι ο Daryl "είναι σαν ένα flamingo ή πιγκουίνος. Νομίζω πως αν τελικά βρει την [αγάπη] θα κολλήσει με αυτή."
"Υπάρχει ήδη σεξ στην σειρά μας και εγώ δεν είχα κάποια τέτοια σκηνή ποτέ",είπε ο Reedus."Κατά κάποιο τρόπο έπεισα πως ήμουν ίσως παρθένος και τελείως μοναχικός¨.Θα έπρεπε ο Daryl ίσως να κάνει μια ερωτική σκηνή;Και πρόσθεσε ο Reedus ,"Θα το ήθελα πολύ απλώς θα είναι εξαιρετικά άβολο."


Ερωτήθηκε στο TV Line το 2018 για μια πιθανή ιστορία αγάπης  που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην Season 9 και ο Reedus απάντησε"όταν θα συμβεί θα γίνει πολύ μεγάλο θέμα με μεγάλη βαρύτητα και απήχηση από το κοινό.
"Αλλά χαίρομαι που έχουμε υποδυθεί τον χαρακτήρα αυτό με τον τρόπο που το κάνουμε.Πιστεύω αν είχαμε κάποια καυτή σέξι ερωτική σκηνή σε κάποιο αχυρώνα,θα γινόταν και θα τελείωνε.Δεν θα μας έμενε ούτε και θα γινόταν θέμα",εξήγησε."Δεν πιστεύω ότι είναι αυτού του είδους άντρας.Πιστεύω είναι αυτού του είδους που αν το κάνει,θα το κάνει επειδή είναι ερωτευμένος.Δηλαδή θα έχει πέσει με τα μούτρα στον έρωτα.Δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Ό,τι λέει το εννοεί και όταν νοιάζεται για κάποιον,νοιάζεται πραγματικά".
Και τέλος ο Reedus πρόσθεσε: "Και πιστεύω πως είναι καλύτερα να παίξουμε προς αυτή την κατεύθυνση από το να έχουμε απλά μια σκηνή και  να κρατήσει τόσο,μέχρι μια σκηνή και ένα επεισόδιο.Σημαίνει πολλά περισσότερα για αυτόν. Είναι ευαίσθητος".


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.