Ο Norman Reedus είχε την ιδέα για την επισκευή του γιλέκου

Κάθε φορά που το Walking dead πάει σε πόλεμο ο Daryl φοράει τα φτερά του. Στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής είδαμε την Judith(Calley Fleming)που επιδιόρθωσε το γιλέκο του Daryl προσθέτοντας ένα νέο φτερό παράλληλα με την προετοιμασία του Hilltop για πόλεμο με τους Whisperers και τον ζομπο-στρατό της Alpha. O Daryl έχασε το ένα του φτερό κατά την διάρκεια της περασμένης περιόδου των 6 χρόνων εξαφάνισης του και υποτιθέμενου θανάτου του κολλητού του Rick Grimes τότε που έπρεπε να ξεφύγει από μια άλλη ορδή ζόμπι στο επεισόδιο με τίτλο "what comes after"στην ένατη σεζόν.

Ήταν το ίδιο επεισόδιο όπου η Judith έκανε την εμφάνιση της περίπου στην ίδια ηλικία που είναι και τώρα στα χρονικά της σειράς.Ο Reedus αναφέρθηκε στο νέο του φτερό στο Talking Dead λέγοντας ότι η ιδέα αυτή ήταν δική του και το συζήτησε με την Kang και με κάποιο τρόπο το έβαλε σε εφαρμογή. Επιπλέον η Cailey του έστειλε μήνυμα και τον ρωτούσε τι ήθελε να κάνει με το φτερό;και εκείνος της απάντησε "Απλά θυμήσου ότι είσαι η κόρη του Rick Grimes του φίλου μου και πηγαίνουμε σε μάχη."Το χω!"απάντησε η μικρή Cailey και τέλος ο Reedus απάντησε "Μόνο μην βάλεις χρυσόσκονη".


Η δωδεκάχρονη σταρ ανέλαβε να ανακατασκευάσει το γιλέκο και παραδέχτηκε ότι ήθελε να βάλει έντονα χρώματα.Η Fleming σε συνέντευξη της  στο Talking Dead δήλωσε ότι έλειπε το μισό από τα δύο φτερά που είχε το γιλέκο του Daryl και έτσι η Judith το πήρε και ζωγράφισε το υπόλοιπο μισό για αυτόν.

Επίσης υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια που δεν είναι σίγουρη αν έχουμε παρατηρήσει,αλλά είναι 10 αστέρια που συμβολίζουν τις δέκα σεζόν.Ο σκηνοθέτης της σειράς Michael Satratzemis είπε ότι δόθηκε στην Felming η ελευθερία να βάλει μια ξεχωριστή πινελιά στο φτερό στο επεισόδιο "morning star"όπου ο Daryl της ζήτησε να μείνει εκτός μάχης. Παρά την υπόσχεση της στον Daryl,η Judith βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς η μάχη στο Hilltop συνεχίζεται..... Αναμένουμε το νέο επεισόδιο με περισσότερες εξελίξεις στο πεδίο της μάχης!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.