Ποιά είναι η Princess ;


Το θέμα είναι γραμμένο με πληροφορίες απο το Comic.


Έναν νέο κόσμο πρόκειται να μας γνωρίσει το TWD και αρκετούς νέους χαρακτήρες αλλά ας ξεκινήσουμε με την Princess. Για τους μη αναγνώστες του Comic να διευκρινήσουμε πως η Princess δεν είναι η Stephanie του Eugene. Πρόκειται για έναν αρκετά τρελό χαρακτήρα αλλά σε καμία περίπτωση εχθρικό. Το πραγματικό της όνομα είναι Juanita Sanchez αλλά προτιμά το Princess (of Pittsburgh). 


Η Princess πριν γνωρίσει την ομάδα του Eugene είχε να δει ανθρώπους για πάνω από έναν χρόνο όποτε η συμπεριφορά της θεωρείται κάπως αδέξια και απροσάρμοστη καθώς προσπαθεί να ενταχθεί στις κοινότητες με τον υπόλοιπο κόσμο. Αρχικά θεωρεί πως η ομάδα του Eugene είναι παραισθήσεις. Είναι πολύ ομιλητικη και κάνει αστεία σε κάθε περίσταση ακόμα και αν την σημαδεύουν όπλα. Μερικές φορές οι πλάκες της την βάζουν σε κίνδυνο. 
Γνωρίζει πως η παρουσία της δυσκολεύει κάποιον από το να την εμπιστευτεί ωστόσο έχει βάψει τα 
μαλλιά της και φοράει τα ρούχα που φοράει ... για πλάκα. Η ίδια έχει πει πως θα είχε δώσει στον εαυτό της τον τίτλο της βασίλισσας ωστόσο αυτό θα της πρόσθετε κάποια χρόνια! Αργότερα αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί την τρέλα και τα αστεία της για να κρύψει το σκοτάδι που χει μέσα της και την ταλαιπωρεί. 
Ο πατέρας της την έχει εγκαταλείψει και η μητέρα της έχει κάνει δεύτερο γάμο με έναν άντρα που την κακοποιούσε με τον γιο του. Μένει να δούμε πως θα μεταφερθούν όλα αυτά στην σειρά πάντως εμφανισιακά έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά στην μεταφορά της στην σειρά και η Paola Lazaro φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον ρόλο!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.