Αυτοί οι χαρακτήρες του TWD θα ήμασταν σε μια υποτιθέμενη αποκάλυψη
Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν αν υπήρχε μια υποτιθέμενη αποκάλυψη και ποιος χαρακτήρας της σειράς θα ήσασταν; Εμείς το κάναμε και παρακάτω είναι οι επιλογές, τις οποίες ομολογουμένως μονοπωλεί ο Eugene!

Περιμένουμε και τις δικές σας επιλογές στα σχόλια.

Δέσποινα

Ο πιο ρεαλιστικός χαρακτήρας είναι ο Eugene και στάνταρ θα ήμουν αυτός, από το φόβο μου θα έλεγα ότι μου κατέβαινε απλά για να σωθώ και όταν θα ένιωθα άνετα με τους γύρω μου θα χρησιμοποιούσα τις γνώσεις μου για να βοηθήσω όσο μπορώ.

Chris

Πάντα πίστευα πως το μεγαλύτερο όπλο μου σε μια τέτοια κατάσταση θα ήταν το μυαλό και όχι οι δεξιοτεχνίες. Όποτε θεωρώ πως θα ήμουν πιο κοντά στον Eugene ο οποίος αν και δεν ήταν ο ικανότερος μαχητής ήταν αρκετά έξυπνος για να παραπλανήσει τους άλλους και να επιβιώσει . Ωστόσο αυτό δεν τον έκανε άχρηστο καθώς πολλές φορές έχει χρειαστεί σε στρατηγικές άμυνας και έχει αποτελέσει ζωτικό ρόλο μέχρι και στην μάχη με τους Whisperers. Το να θεωρείς τον εαυτό σου Eugene δεν είναι και ντροπή άλλωστε έχει καταφέρει να "θάψει" τους ικανότερους μαχητές.


Εύη

Εγώ θα ήμουν ο Glenn. Θα ήμουν πάντα της άποψης "Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω", θα δυσκολευόμουν να σκοτώσω. Θα πέθαινα ως αδύναμη αλλά τουλάχιστον θα διατηρούσα την ηθική που είχα και πριν την Αποκάλυψη.

Νίκος

Θεωρώ πως θα ήμουν ο Hershel λόγω της σύνεσης μου σε ορισμένες καταστάσεις.Πιστεύω πως θα ήμουν η ήρεμη δύναμη και η φωνή της λογικής στην ομάδα. Βέβαια δεν θα είχα την άγνοια του για του walkers αλλά η αγάπη προς τον επιζώντα συνάνθρωπο θα με χαρακτήριζε σε μια υποτιθέμενη αποκάλυψη. Δεδομένα όμως, θα περνούσα από το στάδιο του φόβου αρχικά, όπως δηλαδή ο Eugene ή ο Gabriel. 

Φρύνη

Αν και πιστεύω ο καθένας μας θα ήθελε να ήταν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες σε μια αποκάλυψη θεωρώ ότι μάλλον θα ήμουν κάτι σαν πάτερ Gabriel. Ίσως και χειρότερα αν υπάρχει. Ίσως με τον καιρό να γινόμουν κάτι καλύτερο αλλά πιστεύω σαν αρχή θα ήμουν αυτό ακριβώς μια κλαψιάρα που τρέχει να σωθεί!

Βασίλης Γ.

Θα ήμουν ο Rick, γι' αυτό παντού χρειάζεται ένας αρχηγός που να βγαίνει πάντα μπροστά, να αποφασίζει για αυτούς που δεν έχουν την δύναμη να το κάνουν.Βασίλης Μ.

Προσωπικά, θα ήθελα να ήμουν ο Hershel. Από τους πιο ανθρώπινους και εξελισσόμενους χαρακτήρες. Η άγνοια του για τους walkers, η καχυποψία για τους ξένους και η αγάπη για την οικογένεια του σηματοδοτούν τον απλό και ταπεινό αυτό χαρακτήρα. Σοφός μέντορας, πεισματάρης αγρότης, διπλωμάτης, πατρική φιγούρα για πολλούς χαρακτήρες είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να υιοθετήσω σε μια παράλογη αποκάλυψη γεμάτη με τρομοκρατημένους επιζώντες. Αν και όλοι μας ξέρουμε πως πάνω κάτω θα ήμασταν ένας αμήχανος, συμφεροντολόγος Eugene, επιβεβαιώνοντας τη Δέσποινα.


Γεωργία

Negan θα πω γιατί είναι θέμα επιβίωσης και για να επιβιώσεις κάνεις πράγματα που με άλλα δεδομένα ούτε καν θα φανταζόσουν ότι θα υπερβείς τα όρια σου.


Αποστόλης

Θεωρώ πως θα ήμουν και εγώ ο Negan γιατί για να επιβιώσεις χρειάζεται πυγμή, κότσια, δύναμη, αποφασιστικότητα και επιβλητικότητα. Επίσης πρέπει να εμπνέεις έναν άλφα σεβασμό έστω και αν αυτός είναι υπό το καθεστώς του φόβου και της τρομοκρατίας αυτό όμως έχει και το ρίσκο του καθώς αν γίνει εξέγερση θα νικηθείς. Αλλά όπως και να έχει ακόμα και σε και τέτοια περίπτωση αν έχεις τα κότσια όπως ο Negan θα καταφέρεις να επιβιώσεις και να κυριαρχήσεις ξανά. Γι'αυτό πιστεύω θα ήμουν αυτός.

Μάριος

Πιστεύω θα ήμουν ο Ρικ, όχι και τόσο έξυπνος αλλά ταυτόχρονα badass και δυνατός! Είχε μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις της σειράς και πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο θα συνέβαινε και με εμένα. Είμαι οξύθυμος και πολλές φορές αφήνω τον θυμό να με καταβάλει χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες. Αγαπώ όσο τίποτα την οικογένεια μου και ίσως να την έβαζα σε προτεραιότητα μεταξύ των υπολοίπων.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.