Το The Walking Dead είναι για εμάς πολλά παραπάνω από μια απλή σειρά!
Με το The Walking Dead να έχει φτάσει αισίως στη 10η του σεζόν, είναι λογικό αρκετοί από εμάς τους λάτρεις της σειράς να τη θεωρούμε πλέον μια καλώς εννοούμενη συνήθεια, μια εβδομαδιαία "ιεροτελεστία"! Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις σκέψεις μας για το τι σημαίνει το TWD για εμάς.

Βασίλης Γ.

Για μένα ολόκληρη η σειρά είναι οι Δευτέρες μου, είναι αναμονή να βγει το επεισόδιο για να δω τι έχει γίνει, είναι οι αποφάσεις που παίρνουν οι πρωταγωνιστές και τι θα έκανα εγώ στην θέση τους, είναι τα νεύρα μου όταν μας αφήνουν με ένα cliffhanger και πρέπει να περιμένω 3 μήνες στην καλύτερη μέχρι να δω τι έγινε. Εν κατακλείδι η σειρά για μένα είναι μια ιεροτελεστία που έχω στο μυαλό μου εδώ και 10 χρόνια από τότε που είδα το 1ο επεισόδιο μια Παρασκευή βράδυ σε dvd που είχα νοικιάσει.

Δέσποινα

Το TWD για μένα έχει γίνει μια ευχάριστη συνήθεια. Ένα καλοκαίρι πριν από χρόνια έψαχνα μια σειρά για να περάσει η ώρα μου και όταν ξεκίνησα το TWD, απλά κόλλησα! Έπειτα βρήκα και τη σελίδα μας και άρχισα να παρακολουθώ μαζί με τα εβδομαδιαία επεισόδια και τα άρθρα-νέα για τη σειρά. Πλέον, ως μέλος αυτής της ομάδας, περιμένω κάθε νέο επεισόδιο με προσμονή, όχι μόνο για το τι θα συμβεί, αλλά και γιατί ανυπομονώ να το ξεψαχνίσω και να βρω όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ.

Φρύνη

Η σειρά ξεκίνησε για μένα σαν μια εναλλακτική όταν σταματούσε κάποια άλλη που παρακολουθούσα. Ένα ευχάριστο διάλειμμα για την αναμονή. Μετά την πρώτη σεζόν έγινε εμμονή και αγωνία. Οι κύκλοι αργούσαν και έψαχνα σπόιλερ πάντα. Τώρα πια νιώθω την σειρά σαν εκεί μέσα να παίζουν οι φίλοι μου και εγώ παρακολουθώ την περιπέτεια τους στο πέρασμα του χρόνου!
Chris

Το The Walking Dead αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μου και όταν προβάλλεται αλλά και όταν σταματά. Την συγκεκριμένη σειρά την αγάπησα από την αρχή της και λόγο του site μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω πράγματα για αυτήν που δεν σταματούν να με εντυπωσιάζουν. Πέρα από την αγαπημένη μου σειρά αποτελεί και την αιτία για κάποιες μεγάλες φιλίες που έχω δημιουργήσει εξαιτίας του site και της σελίδας μας. Η αρθογραφική μας ομάδα μοιάζει με τους χαρακτήρες μας από το TWD ίσως όχι σε δεξιότητες επιβίωσης αλλά στο γεγονός ότι αποτελείται από άτομα που ήταν άγνωστα μεταξύ τους και δημιούργησαν μια κοινότητα κάτι που με συναρπάζει!

Νίκος

Το The Walking Dead για μένα είναι οι Δευτέρες μου, το δίλημμα να ψάξω ή όχι για για spoilers του επόμενου επεισοδίου, οι συχνές μου σκέψεις για τους χαρακτήρες, την ιστορία και του τι θα γινόταν αν πραγματικά ξεσπούσε μια αποκάλυψη των zombie και φυσικά η συνεχής μου αναζήτηση για αρθρογραφία στη σελίδα μας! Ίσως να μην είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει (το Breaking Bad και το Game of Thrones είναι ισχυροί "αντίπαλοι") αλλά σίγουρα είναι η σειρά με την οποία έχω δεθεί περισσότερο, που την παρακολουθώ από το Γυμνάσιο και όταν σταματήσει, το κενό της για μένα θα είναι δυσαναπλήρωτο...
Εύη

Το TWD είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Ήταν από τις πρώτες σειρές που είδα, που πωρώθηκα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω σε μια κοινότητα, να αρχίσω να γράφω σκέψεις. Μου αρέσει ο ρεαλισμός της, παρόλο που αυτό ακούγεται διφορούμενο για μια σειρά με ζόμπι, διότι στο τέλος ο άνθρωπος αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή, κάτι που ισχύει και στην πραγματικότητα. Κλείνοντας, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους μέσα από τη σειρά, που έχω την τύχη να αποκαλώ φίλους.

Βασίλης Μ.

Το the walking dead μου είχε προταθεί από φίλους ως σειρά για να τη δω. Θυμάμαι ότι είχα ξεκινήσει να την παρακολουθώ και ότι εκείνη την περίοδο είχα δει μια ολόκληρη σεζόν (για 16 επεισόδια μιλάμε τώρα) σε μια μέρα! Ο ενθουσιασμός και το hype που είχα με τη σειρά ήταν τόσο μεγάλος που όταν την ολοκλήρωσα (τότε ήταν στην 5 σεζόν) την ξαναείδα στα καπάκια! Μετά ανακάλυψα ότι βασίζεται σε comic και φυσικά δε γλύτωσε απ' τα χέρια μου ούτε αυτό! Σε κάποιο διάστημα είχε γίνει κάτι σαν εμμονή αφού συνέχεια έψαχνα στο διαδίκτυο για νέα, θεωρίες, spoilers, reactions, κτλ. Η μία λέξη, λοιπόν, που θα περιέγραφε ιδανικά το τι σήμαινε το Walking Dead για μένα είναι ΕΜΜΟΝΗ. Τώρα, φυσικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και δεν αποτελεί την no1 αγαπημένη μου σειρά πλέον και δε θεωρώ το περιεχόμενο της τόσο ποιοτικό όσο κάποτε.Αποστόλης

Το walking dead για εμένα σημαίνει πολλά... Καταρχάς μου βγάζει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση της επιβίωσης και της αγωνίας για το αύριο. Επίσης μου δημιουργεί σκέψεις και απορίες πως θα ήταν σε μια καταστροφή του κόσμου ή σε μια αρρώστια (όχι ζόμπι, κάτι υπαρκτό) ο πραγματικός κόσμος και το πώς θα ήταν οι σχέσεις των ανθρώπων σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης.

Πέρσα

Ξεκίνησα να βλέπω την σειρά μόλις είχε αρχίσει η 9η σεζόν. Φοιτητικές μέρες, μέσα στο σπίτι, ψάχνω απεγνωσμένα μια καλή σειρά. Θέλω κάτι διαφορετικό- δεν ξεκινάω εύκολα να δω σειρά, δεν τις καταβροχθίζω εύκολα αλλά μου αρέσει το διαφορετικό και το υπερφυσικό. Τίτλος στο Netflix, The Walking Dead. Και ναι, την είχα στην άκρη του μυαλού αλλά εκείνη την ημέρα λέω γιατί όχι; Ξεκίνησα να βλέπω το πρώτο επεισόδιο, ήταν βράδυ, και μετά το δεύτερο και το τρίτο και πάει λέγοντας μέχρι να την τελειώσω και να έχει έρθει το πρωί.Και εκεί είναι που λέω Πέρσα βρήκες την σειρά σου. Αναπάντεχες στιγμές και πολλές φορές αλληλένδετες σκηνές που όλες μαζί σε οδηγούν σε ένα γεγονός. Αίσθημα επιβίωσης, αίσθημα αγάπης, αίσθημα του να προστατεύσεις όσους αγαπάς και όλα αυτά υπερυψωμένα στο έπακρο. Ένας μικρός κόσμος και καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν υπό μια έννοια και σε πραγματικές συνθήκες ίσως κάποια μέρα. Μπορεί τα ζόμπι να νομίζαμε στην αρχή ότι ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός, η μεγαλύτερη απειλή αλλά τελικά εγώ έμαθα κάτι άλλο... Ο μεγαλύτερος εχθρός που μπορεί να μας φέρει σε λάθος αποφάσεις και να πληγώσουμε ή καταστρέψουμε τους γύρω μας αλλά και εμάς, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!
Μάριος

Αρχικά θέλω να πω ότι παρακολουθώ την σειρά εδώ και 3 χρόνια, δηλαδή δεν έχω βιώσει όλη την αναμονή όπως τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ομάδα. Τι σημαίνει το TWD για μένα; χωρίς υπερβολές είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, αγαπώ την σειρά αλλά ακόμα πιο πολύ τα comic! Μου έχει μάθει πολλά πράγματα σχετικά με την επιβίωση και όχι μόνο, συνιστώ στον καθέναν να την παρακολουθήσει!

Γεωργία

Το The Walking Dead είναι για μένα καθημερινότητα μου και ο τρόπος ζωής μου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.