Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x14
Callbacks
 • Στο 14ο επεισόδιο της 4ης σεζόν
Ο τίτλος του επεισοδίου 10x14 είναι "Look at the flowers", ίσως η πιο γνωστή φράση της Carol στη σειρά. Την είχε πει στη Lizzie, στο επεισόδιο 4x14, λίγο πριν τη σκοτώσει για να προστατεύσει τη Judith, λόγω των απόψεων της Lizzie. Τη φράση "Look at the flowers", την είπε επίσης η Alpha στην Carol, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όταν είχε παγιδευτεί κάτω από τους κορμούς.


Ένα ακόμη callback στο επεισόδιο 4x14, είναι η αναπαραγωγή των φράσεων της Lizzie από την Alpha.


Επίσης, όταν ο Ezekiel σκότωσε το άλογο του, διότι είχε δαγκωθεί, φαινόταν στο background της σκηνής, ένα ζωγραφισμένο λουλούδι. 

 • Στο 3ο επεισόδιο της 1ης σεζόν
Όταν η Carol παγιδεύτηκε κάτω από τους κορμούς, η Alpha την αποκάλεσε "stupid cooze", φράση-callback στον Ed, τον σύζυγο της Carol. Την είχε πει στην Andrea, στο επεισόδιο 1x03, όταν προσπαθούσε να προστατεύσει την Carol από εκείνον.

 • Στο 3ο επεισόδιο της 7ης σεζόν
Το μέρος που διανυκτέρευσαν ο Ezekiel, ο Eugene και η Yumiko, είναι το ίδιο μέρος που είχε χαλάσει η μηχανή του Dwight στο επεισόδιο 7x03.

 • Στο 4ο επεισόδιο της 4ης σεζόν
Η Carol, για να ελευθερωθεί από τους κορμούς, ενώ ήταν παγιδευμένη, εξάρθρωσε τον ώμο της. Αυτό μας πηγαίνει πίσω στο επεισόδιο 4x4, όταν η Carol και ο Rick είχαν συναντήσει δύο αγνώστους, με την Carol να βοηθάει το τραυματισμένο αγόρι και να του επανατοποθετεί τον ώμο του. Αργότερα στη φυλακή, ο Rick την ρώτησε που έμαθε να το κάνει αυτό κι εκείνη του απάντησε πως το έμαθε μόνη της στον εαυτό της. Η Carol ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και είχε καταλήξει πολλές φορές στα επείγοντα λόγω του βίαιου συζύγου της Ed.


Σειρά vs Comic
 • Στην πόλη Pittsburgh
Είδαμε στο επεισόδιο τον Eugene, τον Ezekiel και τη Yumiko να ξεκινούν ένα ταξίδι για να συναντήσουν τη Stephanie. Η πόλη που κατέληξαν στο επεισόδιο είναι το Pittsburgh. Αν και δε βγάζει κανένα νόημα το Pittsburgh, καθώς πηγαίνουν στο Charleston, στη Δυτική Virginia, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σύνδεση με το κόμικ.

Στο κόμικ, και συγκεκριμένα στα τεύχη 170 και 171, το γκρουπ με τους Michonne, Siddiq, Eugene, Magna και Yumiko πηγαίνει στο Pittsburgh.

 • Στην Princess
Στο επεισόδιο 10x14, το τρίο συναντά μια πολύ παράξενη γυναίκα, την Princess.

Η Juanita Sanchez, περισσότερο γνωστή ως Princess του Pittsburgh στο κόμικ, κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στο τεύχος 171. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον χαρακτήρα της Princess ΕΔΩ 


Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Στη σχέση Ezekiel - Jerry
Όταν έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουν ο ένας τον άλλο, καθώς ο Ezekiel θα έφευγε για ταξίδι με τον Eugene και τη Yumiko, ο Jerry, αποκάλεσε για πρώτη φορά τον Ezekiel με το όνομα του. Μέχρι και το επεισόδιο 10x14, τον αποκαλούσε είτε "My King", είτε "Boss". Είναι μια πολύ συναισθηματική σκηνή-στιγμή, καθώς ο Ezekiel του λέει πως πρέπει να κρατήσει την κληρονομία του Kingdom ζωντανή.
 • Στη νέα μάσκα του Beta
Όπως όλοι θυμόμαστε, η μάσκα του Beta ήταν από τον καλύτερο του φίλο, όμως η Gamma του έσκισε τη μισή καθώς εκείνος τη σκότωνε. Πλέον, ο Beta δημιούργησε μια νέα μάσκα με το δέρμα του φίλου του αλλά και της Alpha, τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά πριν και κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης.

 • Στο παρελθόν του Beta
Μετά το επεισόδιο της Κυριακής, είναι πλέον ξεκάθαρο το παρελθόν του Beta. Αν και υπήρχαν πολλές ενδείξεις σε προηγούμενα επεισόδια για εκείνον, καθώς και στη σειρά Fear the Walking Dead, πλέον ξέρουμε με βεβαιότητα πως πριν την αποκάλυψη ήταν πολύ γνωστός τραγουδιστής. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩΟι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
 • "You don't kill people that don't deserve it, and you never kill kids." - Negan στον Daryl.
 • "The Kingdom needs you, make sure our legacy lives on" - Ezekiel στον Jerry.
 • "Oh my God.. Hiiii" - Princess στους Ezekiel, Yumiko και Eugene.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.