Τα θετικά και τα αρνητικά του 10x14


Το επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα ήταν το 14ο της σεζόν και μας έλυσε τις απορίες  σχετικά με τον αινιγματικό του τίτλο "Look at the flowers"που όλοι πονταραμε ότι θα αφορά σίγουρα τον χαρακτηρα της Carol που σίγουρα οι φανς της σειράς θα θυμούνται ότι η Carol είχε χρησιμοποιήσει αυτήν την ατάκα για να σκοτώσει την μικρη Lizzie στο 14ο επεισόδιο της 4ης σεζόν.Οπως όλα τα επεισόδια είχε και αυτό τα θετικά και τα αρνητικά του.Αυτην την φορά θα ξεκινήσω να αναλύσω πρώτα τα αρνητικά.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1)Η Carol ακόμα μια φορά επέλεξε την μοναξιά κυριευμένη από την ανάγκη της για εκδίκηση για τον θάνατο του Henry και παρόλο που πήρε αυτό που ήθελε δεν φαίνεται να ήταν απόλυτα ικανοποιημένη.
2)Και σ αυτό το επεισόδιο όπως και στο προηγούμενο υπήρξαν πολλές παραισθήσεις με την Alpha κάτι το οποίο ήταν κουραστικό να το ξαναβλέπουμε κατά εξακολούθηση για δύο επεισόδια.
ΘΕΤΙΚΑ
1)Η Carol αποφάσισε τελικά να γυρίσει και να προτιμήσει την ασφάλεια της οικογένειας της και όλα δείχνουν πως τελικά αντιμετώπισε τους δαίμονες που είχε στο κεφάλι της.
2)Οι σκηνές μεταξύ του Daryl και του Negan ήταν απολαυστικές και σίγουρα πρόσθεσαν μεγάλο ενδιαφέρον στο επεισόδιο κ ηταν η πρώτη φορά  που ήρθαν τόσο κοντά αυτοί οι δύο χαρακτήρες.
3)Το ταξίδι σε μια πόλη ήταν κάτι που είχαμε να δούμε καιρό και προκαλεί ενδιαφέρον ένα τοπίο διαφορετικό πέρα από τα δάση που μας έχουν συνηθίσει.
+Plus
Μάθαμε και την ταυτότητα του Beta η οποία μας αποκαλύφθηκε με εναν πολύ έξυπνο τρόπο καθώς σε αυτήν την σκηνή έπαιζε ένα τραγούδι που ουσιαστικά ήταν δικό του!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.