Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x15
Callbacks
 • Στο location της 5ης σεζόν
Αν σας φαίνεται γνωστό το μέρος που κρυβόντουσαν οι κάτοικοι της Alexandria, το "Tower", είναι διότι είναι το ίδιο με αυτό που κρατούσαν τη Beth στην 5η σεζόν της σειράς. Δεν ήταν σχεδιασμένο να είναι το ίδιο location, γι'αυτό και εσωτερικά δεν βλέπουμε το νοσοκομείο και τα γραφεία που υπήρχαν τότε, ενώ εξωτερικά έχουν κάνει κάποιες αλλαγές, όπως να προστεθεί η ταμπέλα "Emergency", έχει αφαιρεθεί ο "φράχτης" και έχουν προστεθεί πέτρινες κολώνες.

 • Στην συνήθειες του Carl
Η Judith, με το να παραβλέψει τις οδηγίες των μεγαλύτερων της, έφυγε από το "Tower" και πήγε να βρει τον Daryl, πράξη που μας θυμίζει πολύ τον αδερφό της Carl, ο οποίος ΠΟΤΕ δεν έμενε εκεί όπου του έλεγαν... τουλάχιστον η Judith άφησε σημείωμα, κάτι είναι και αυτό.

 • Στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν
Η Kelly, με την ιστορία που είπε στην Carol για την Connie, ανέφερε μια στιγμή ανάμεσα στις δύο αδερφές στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν.

 • Στο "eeny, meeny, miney, moe"
Η Princess όταν προσπαθούσε να θυμηθεί τη διαδρομή για να μην πέσουν πάνω στις νάρκες χρησιμοποίησε το γνωστό παιδικό τραγούδι, και σίγουρα ήρθε σε όλων μας το μυαλό ο Negan, λίγο πριν επιλέξει το θύμα του στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν.
 • Στον συμβολισμό με τις τομάτες
Όταν οι Whisperers μαζί με την τεράστια ορδή των walkers μπήκαν στην Alexandria, η κάμερα εστίασε στις ποδοπατημένες τομάτες. Ο Rick, στο 3ο επεισόδιο της 9ης σεζόν, πήρε μία τομάτα και την άφησε στον τάφο του Carl, ως συμβολισμό στη νέα ζωή των κοινοτήτων και στην νέα αρχή μετά τον πόλεμο με τους Saviors. Η σκηνή του επεισοδίου της Κυριακής συμβολίζει την καταστροφή που έφεραν οι Whisperers στις κοινότητες και στα σχέδια των κατοίκων τους.Σειρά vs Comic
 • Στην πρώτη εμφάνιση της Princess
Η πρώτη φράση της Princess στο επεισόδιο είναι το "Sup?", ακριβώς όπως και στο κόμικ.


Επίσης, σκότωσε κάποια walkers για να εντυπωσιάσει τους Yumiko, Ezekiel και Eugene και είχε ως κατάληξη το να τρομάξουν τα άλογα τους και να φύγουν. Η Princess κάνει το ίδιο και στο κόμικ στην πρώτη της εμφάνιση, με τη διαφορά ότι τα άλογα τρόμαξαν αλλά δεν τράπηκαν σε φυγή.

 • Στην επίθεση του Beta στην Alexandria
Είδαμε στο επεισόδιο ότι ο Beta και οι Whisperers μαζί με την τεράστια ορδή επιτέθηκαν στην Alexandria αλλά δε βρήκαν κανέναν εκεί, οι κάτοικοι ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και είχαν μεταφερθεί στο "Tower". Στο κόμικ, και συγκεκριμένα στο τεύχος 163, ο Beta επιτίθεται στην Alexandria, με την διαφορά πως οι Αλεξανδρινοί ήταν εκεί και ξεκίνησε η μάχη στην Alexandria κατά των Whisperers.


Easter Eggs
 • Στην ταινία "Avengers: Endgame"
Ο Aaron είπε στον Alden την ατάκα "Whatever it takes", αναφερόμενος στο ότι θα κάνει ο,τι χρειαστεί για να σταματήσει τους Whisperers. Το "Whatever it takes"έπαιξε μεγάλο ρόλο στο marketing για την ταινία Avengers: Endgame. Ο ηθοποιός Ross Marquand, που υποδύεται τον Aaron, έδωσε τη φωνή του στον Red Skull και στο Infinity War αλλά και στο Endgame. Είναι πολύ ενδιαφέρον Easter Egg, μιας και ο Aaron είπε αυτή την ατάκα στο TWD, αφού ο ηθοποιός είναι μέλος και των δύο φανταστικών Universes.

Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Στην εμφάνιση της Princess
Η ηθοποιός που υποδύεται την Princess, Paola Lázaro, παραδέχτηκε πως ενώ γενικά αλλάζει την εμφάνιση της για ρόλους, στην περίπτωση της Princess αυτό δε συνέβη, καθώς τα μαλλιά της είναι περούκα στη σειρά.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
 • "You can't give up everything about yourself because bad things happen." - Kelly στην Carol.
 • "Nothing can take the place of someone you love being gone." - Daryl στη Judith.
 • "I was coming over here to see if you wanted to join us.." - Yumiko στην Princess.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.