Η 11η σεζόν θα έχει ακόμη περισσότερο αστικό περιβάλλον!


Τα τελευταία δύο επεισόδια του TWD επέστρεψαν επιτέλους σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, αυτό της πόλης. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της σειράς, Angela Kang, η 11η σεζόν θα έχει ακόμα περισσότερο αστικό περιβάλλον, με στοιχεία western και θρίλερ, και λιγότερα υπαίθρια τοπία. Φυσικά, τα πάντα στην επόμενη σεζόν θα περιστρέφονται γύρω από τη νέα ιστορία της σειράς, αυτή του Commonwealth.

Μιλώντας στο Deadline, η Kang δήλωσε σχετικά:
Θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε διαφορετικές πτυχές αυτού του κόσμου, αλλά ναι, θα το έλεγα έτσι (πως θα υπάρχει περισσότερο αστικό περιβάλλον). Δουλεύουμε πάνω στην 11η σεζόν και θα υπάρχει ένα αστικό feeling και μια διαφορετική αίσθηση και σ'αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Άρα, θα είναι μια ανάμειξη.
Η νέα πόλη που μας εισήγαγε η σειρά δεν είναι το Pittsburgh της Pennsylvania, όπου συναντάει η ομάδα μας την Princess στο κόμικ, αλλά μια άλλη πόλη. Αυτή είναι κοντά στο Charleston της West Virginia, καθώς εκεί είναι το ραντεβού του Eugene με τη Stephanie. Η Kang μιλώντας σχετικά, ανέφερε τα παρακάτω:
Όχι, δεν είναι το Pittsburgh εκεί. Πήραμε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Το Pittsburgh ήταν κάπως εκτός τόπου από τους προορισμούς του κόμικ με τους οποίους ασχολούμαστε. Και επίσης, ο υπεύθυνος του TWD Universe, Scott Gimple, μας συνέστησε να αποφύγουμε την περιοχή εκείνη, και έτσι εμείς πήραμε άλλο μονοπάτι.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Για να δούμε γιατί πολύ το κούρασαν στην φετινή σεζόν το θέμα με τους ψιθυριστές, ότι πιο κουλό μπορούσαν να σκεφτούν το έκαναν, η επιστροφή σε αστικό περιβάλλον νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα, μετά από αρκετές σεζόν που περιπλανήθηκαν οι ήρωες στο ύπαιθρο, πάντως αν δεν επιστρέψει με κάποιο τρόπο ο Ρικ, να σώσει το παιχνίδι δεν περιμένω πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.