Αποκλειστικό: Η Ελληνικής καταγωγής Alex Sgambati (Jules από το Οceanside) μας παραχωρεί συνέντευξη!
Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να ερχόμαστε σε επαφή με μέλη του cast της αγαπημένης μας σειράς. Με την Alex Sgambati, που υποδύεται την Jules από το Oceanside, ήταν λίγο ευκολότερο αυτό μιας και έχει καταγωγή από τη χώρα μας! Μας μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά, το πρότυπο που αποτελεί η Danai Gurira για όλους, για τον χαρακτήρα της ενώ έδωσε τα χαιρετίσματα της στους Έλληνες φίλους της! Πάμε να δούμε τις μας είπε:


Αρχικά, σε ερώτηση που τις κάναμε για το πως είναι να αποτελεί μέλος μιας τόσο μεγάλης σειράς όπως το The Walking Dead, εκείνη μας απάντησε τα εξής:
Ειλικρινά, είναι ένα όνειρο. Όταν πρωτοεμφανίστηκα στα γυρίσματα για το 10x01 είχα ενθουσιαστεί από την ποιότητα του set στο Oceanside. Ως ηθοποιός δεν χρειάζεται να φανταστείς τίποτα διότι το καλλιτεχνικό τμήμα και αυτό των αντικειμένων του set κάνουν εξαιρετική δουλειά με το να χτίζουν τον κόσμο για σένα. Επίσης, το cast είναι ταπεινό, γενναιόδωρο και σε "αγκαλιάζει" με απίστευτο τρόπο. Θα έλεγα πως πέρασα το ίδιο καλά τόσο δουλεύοντας όσο με το να συναναστρέφομαι με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και τα μέλη του cast. Καταλαβαίνω γιατί αυτή η κοινότητα ονομάζεται TWD οικογένεια και είμαι πραγματικά ευγνώμων που είμαι μέλος του.
Στη συνέχεια πήγαμε στο κεφάλαιο Michonne και Danai Gurira, που έκλεισε για τη σειρά, και την αλληλεπίδραση μαζί της σε μερικές σκηνές:
Τι badass! Η παραγωγή κρατάει μυστικές το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών του σεναρίου και εγώ δεν ήξερα με ποιον θα είμαι μαζί στα γυρίσματα μέχρι τη νύχτα πριν εργαστώ. Όταν πήρα το σενάριο για τις σκηνές μου χόρευα στο σαλόνι μου γιατί ήθελα τόσο πολύ να δουλέψω με τη Danai (λάτρευα τη δουλειά της από τότε που παρακολούθησα το θεατρικό της έργο "Eclipsed" στη Νέα Υόρκη). Η Danai είναι ακριβώς το δημιουργικό πρότυπο που χρειάζεσαι στα γυρίσματα επειδή έρχεται στη δουλειά με πάρα πολλές ιδέες, πιστεύει στις δικές της δυνατότητες και εικονογραφεί το σενάριο κάνοντας το δικό της. Αποτέλεσε κάτι ισχυρό για εμάς και ξέρω πως θα μας λείψει.
Φυσικά, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουμε για τον χαρακτήρα της, Jules, και αν έχει να μας πει κάτι για τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν:
Δεν μπορώ να πω πολλά για το τι έρχεται για εκείνη αλλά ΑΓΑΠΑΩ την Jules. Έχει μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και κόβει κ#λους. Όσο η πανδημία εδώ στις ΗΠΑ χειροτερεύει δυστυχώς, σκέφτομαι ποια θα ήταν η αντιμετώπιση της Jules σε όλο αυτό και μου θυμίζει να πω κανένα αστείο, να προσέχω το συνάνθρωπο μου και να παραμένω ήρεμη στη διάρκεια της ημέρας μου.

Για τέλος την ρωτήσαμε αν θέλει να πει κάτι στου Έλληνες φίλους της και εκείνη φυσικά δεν μας άφησε με παράπονο:
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Αγαπάω το Ελληνικό πνεύμα, τον τρόπο μας να λατρεύουμε τη ζωή και ξέρω πως ο τρόπος μας να περνάμε καλά και το καλό μας χιούμορ θα μας βοηθήσουν στην κατάσταση που βρίσκεται όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Καλή υγεία! 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.