Η Angela Kang μιλάει για τους θανάτους του 10x12


Το 12ο επεισόδιο της 10ης Season μπορεί να έχει παιχτεί εδώ και μερικές εβδομάδες αλλά σίγουρα θεωρείται ένα από τα δυνατότερα επεισόδια της Season με αρκετούς θανάτους και ανατροπές που έκαναν το κοινό να παραμιλα. Το επεισόδιο υπέρ αναλύθηκε από την ομάδα μας όπως πάντα αλλά ήρθε η ώρα να δούμε και όσα είχε να πει η υπεύθυνη για αυτό το επεισόδιο Angela Kang . Είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση για τρείς θανάτους σε ένα επεισόδιο ; Όχι όταν δουλεύεις για το TWD κάτι τέτοιο είναι απλά ρουτίνα θα ήταν η σωστή απάντηση.

Για τον θάνατο της Alpha  είπε:

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια του κόμικ είναι η συνάντηση του Negan με την Alpha. Από την αρχή ξέραμε ότι θέλαμε να πούμε μια ιστορία όπου ο Negan θα είναι αυτός που θα σκότωνε την Alpha.Οποτε αυτό που κάναμε ήταν να παίξουμε με το συναισθηματικό κομμάτι να εντάξουμε και την Carol σε αυτό. Η Alpha είχε μια τρομερή ιστορία με την κόρη της οπότε θέλαμε να την φέρουμε σε ένα σημείο που είναι έτοιμη να σκοτώσει την ίδια της την κόρη. Από την αλλη ξέραμε ότι ο Negan είχε την ιδεολογία ότι δεν σκοτώνουμε παιδιά οπότε αυτό ήταν το τέλειο σημείο της ιστορίας για να την σκοτώσει. Έβγαζε απόλυτο νόημα, να πάρει την απόφαση να το κάνει εκείνη την στιγμή.Κάθε φορά που η Samantha ήταν στην οθόνη ήταν εκπληκτική ήμασταν τυχεροί που την είχαμε ως Alpha.

Για τον θάνατο της Gamma είπε: 


Η Thora Birch ήταν εκπληκτική σαν Gamma . Πάντα ξέραμε ότι θέλουμε να πούμε την ιστορία ενός διπλού πράκτορα . Επίσης πιστεύω πως ξέραμε πως θα κατέληγε όλο αυτό. Ξέραμε ότι θα είναι μια μικρή ιστορία για αυτόν τον χαρακτήρα γιατί σε όλους τους πολέμους έχουμε απώλειες σε και το να είσαι το άτομο που παίζει σε δυο πλευρές ήταν μια επικίνδυνη θέση. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις κάποιον να αλλάζει και να παίρνει τον ρόλο του ήρωα και τότε να χάνεται. Ωστόσο και ο Beta είναι ένας τρομακτικά ικανός εχθρός. Επίσης η Thora υποδύθηκε και τον Walker εξαιρετικά!

Για τον θάνατο του Earl''Πραγματικά αγαπούσαμε τον Earl και ο John Finn είναι ακόμα ένας εξαιρετικός ηθοποιός που είμασταν τυχεροί που είχαμε κοντά μας. Και βρήκαμε αυτήν την πολύ όμορφη ιστορία να πούμε με τον Earl. Είναι ένας άνθρωπος με τόσο ήθος ο οποίος έχασε τόσα πολλά όταν έχασε την Tammy. Είναι από τα άτομα που προσπάθησαν να οχυρώσουν το Hilltop και δούλεψε πολύ για αυτό. Παράλληλα ήταν πολύ γενναίος και σίγουρα ήθελε εκδίκηση και τέτοιοι άνθρωποι χάνονται στον πόλεμο. Ήταν σαν ένας πιστός στρατιώτης που είχε αποστολή να σώσει τα παιδιά και την εκτέλεσε σωστά έπειτα έπρεπε να κάνει ότι έκανε για να το διατηρήσει αυτό. Και πραγματικά έκανε υπέροχη δουλειά στην αποτύπωση αυτού.''

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.