Η Angela Kang διευκρινίζει πότε θα έρθει το 10x16Ο κορονοϊος χτύπησε και το σύμπαν του TWD. Το Finale της 10ης Season αναβλήθηκε, το FearTWD πάγωσε τα γυρίσματα του ( ωστόσο το νέο Teaser αποκάλυψε πότε θα έρθει η πρεμιέρα της 6ης Season)και το World Beyond το νέο αδερφάκι του TWD ακύρωσε την πρεμιέρα του που ήταν να γίνει μέσα στον Απρίλιο για αργότερα μέσα στην χρονιά. Οι Fans θέλουν να μάθουν ποτέ θα έχουμε το Finale για την 10η Season και το αφεντικό της σειράς Angela Kang διευκρινίζει σε τι στάδιο βρίσκεται το επεισόδιο και πως θα επηρεαστεί η 11η Season: 

 " Ήμασταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του 16ου επεισοδίου. Συνήθως είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλα επεισόδια 2 εβδομάδες πριν την προβολή του οπότε ειμασταν 1,5 εβδομάδα από την ολοκλήρωση του όταν τα Studio στην Καλιφόρνια έκλεισαν. Μένουν τα εφέ που μπορούν να ολοκληρωθούν ωστόσο μένουν σκηνές που πρέπει να ενωθούν , η επεξεργασία του χρώματος που χρειάζεται μηχανήματα για να τελειώσει και η επεξεργασία του ήχου που δουλεύουμε στο Warner Brothers. Αυτό απαιτεί προηγμένο εξοπλισμό που δεν μπορεί να μεταφερθεί στο σπίτι κάποιου μέσα σε μια νύχτα. Ήμασταν πολύ πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του οπότε πιστεύω πως όταν ο κόσμος είναι σε θέση να επιστρέψει στις δουλειές του θα είναι μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.” 

Σχετικά με την παραγωγή της 11ης Season δήλωσε : 

" Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο σενάριο της 11ης Season χωριστά κάτι που είναι εύκολο όσο βρισκόμαστε σε στάδιο γραψιματος. Ωστόσο και αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν είμαστε σε θέση να δουλέψουμε με τον ίδιο ρυθμο". Τα γυρίσματα ξεκινούν κανονικά μέσα Μαΐου οπότε για την ώρα σε φυσικό επίπεδο η παραγωγή για την 11η Season δεν έχει επηρεαστεί.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.