Αυτά γράφει το γράμμα της Carol στη Maggie!


Το 10x15 μας άφησε σε μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει στο νοσοκομείο, όπου έφτασαν οι Whisperers και εγκλώβισαν την ομάδα μας. Θα πρέπει να περιμένουμε δυστυχώς λίγο καιρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διότι δεν επιτρέπει την τελική επεξεργασία του 16ου επεισοδίου.

Παρόλ'αυτά, επειδή η AMC μας αγαπάει, δημοσίευσε τα πρώτα δυόμισι λεπτά της αρχής του (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ). Σε αυτό βλέπουμε εκτός των άλλων και την μεγάλη επιστροφή της Maggie, η οποία διαβάζει ένα γράμμα που της έγραψε η Carol. Το γράμμα αυτό γράφτηκε πριν από τα γεγονότα του 10x01, όταν εκείνη ταξίδευε με το καράβι της, και ενημερώνει την Maggie για το θάνατο των αγαπημένων της φίλων αλλά και για την ύπαρξη των Whisperers!

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικότερα τι γράφει:
Maggie, πρέπει να επιστρέψεις. Ο Jesus είναι νεκρός. Όπως και η Tara. Η Enid. Ο γιος μου. Δολοφονήθηκαν από μια ομάδα που ονομάζεται Whisperers. Τους έχεις ακούσει; Φοράνε τα δέρματα των νεκρών και κινούνται σε ορδές. Ζουν με τους νεκρούς. Όταν βρεθείς με walkers πρέπει να προσέχεις τα χέρια τους για μαχαίρια. Μην τους υποτιμήσεις.

Σε κάποιο άλλο σημείο του γράμματος φαίνεται να γράφει πως "η Alpha έσφαξε" και πως "χωρίζει τα σύνορα". Επίσης, αναφέρεται πως η Alpha "απειλεί να μας κατακλύσει με walkers".

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.