Αυτούς του χαρακτήρες του Fear θα θέλαμε να δούμε στο The Walking Dead
Fear the Walking Dead και The Walking Dead. Δύο σειρές με κοινό Universe και με δεκάδες εξαιρετικούς χαρακτήρες. Έτσι λοιπόν, αποφασίσουμε να κάνουμε ένα υποθετικό σενάριο για το ποιον ή ποιους χαρακτήρες του Fear θα φέρναμε στο TWD. Παρακάτω οι απαντήσεις μας:

ΑποστόληςΘα έφερνα σίγουρα την Μάντισον χωρίς καμία σκέψη καθώς είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας και μια πάρα πολύ δυναμική γυναίκα και στην συγκεκριμένη φάση του TWD χρειαζόμαστε ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα καθώς οι δικοί μας δεν έχουν δείξει κάτι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Σίγουρα θα ήταν μεγάλη βοήθεια στον πόλεμο αλλά και στην επιβίωση και γενικά δεύτερος χαρακτήρας που θα έφερνα είναι ο Ντάνιελ καθώς είναι και αυτός ένας αρκετά δυνατός χαρακτήρας και απ'ότι έχει δείξει ξέρει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις όπου στην μητρική σειρά είχαμε αρκετές τέτοιες στιγμές όπου ένας τέτοιος χαρακτήρας θα χρειαζόταν πολύ για να δώσει σημαντικές λύσεις.

Επίσης σαν έξτρα χαρακτήρα θα έφερνα και τον Στραντ μόνο και μόνο για παρέα στην Μάντισον και επειδή οι δυο τους κάνανε πολύ καλό ντουέτο σ'αυτόν τον κόσμο και είχαν πολύ ωραίες στιγμές μαζί.

Εύη


Στο TWD θα πήγαινα την Alicia. Είναι ο ορισμός της badass, έχει αντεπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και έχει αρχηγικές ικανότητες. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε πολύ ωραία στην ομάδα και θα μπορούσε άνετα να αναλάβει την αρχηγία σε κάποια από τις κοινότητες ή ακόμα και να ξεκινήσει μια καινούρια δική της.

ChrisΟ χαρακτήρας που θα έφερνα από το Fear στο TWD είναι αυτός της Madison. Εξ αρχής ξεχώρισε για τις ηγετικές της ικανότητες και θεωρώ πως είναι ένας χαρακτήρας που ταιριάζει παραπάνω στο TWD παρότι στο Fear. Πιστεύω θα έφερνε ωραίες δυναμικές στην σειρά φανταστείτε σκηνές Madison/Carol, Madison/Maggie, Madison/Daryl και με την Michonne μακριά από την Alexandria θα μπορούσε να αναλάβει την διοίκηση της κοινότητας. Η Madison ήταν πάντα ένας σκοτεινός χαρακτήρας όποτε ίσως μου άρεσε και σε ρόλο Villain.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.