Οχτώ ερωτήσεις που έχουμε για το finale της 10ης σεζόν

To 10x15 μας άφησε με πολλά ερωτήματα για το finale της σεζόν, το οποίο θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα βασικότερα από αυτά, τα πιο "καυτά", και σας τα παραθέτουμε. Για μερικά, η απάντηση είναι ευκολότερη ενώ για άλλα όχι τόσο! Πάμε να τα δούμε:

Θα πεθάνει κάποιος από το group μας, και αν ναι ποιος;

Ο Beta και η τεράστια ορδή του έχει φτάσει στο νοσοκομείο, όπου κρύβεται το group μας, και είναι πολύ πιθανό να "χάσουμε" κάποιον από αυτούς. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER

Στο ίδιο χρονικό σημείο πάντως στο comic, ο Gabriel μπλέκεται σε μία σκάλα ενός πύργου και μαχαιρώνεται από τον Beta. Στη συνέχεια τον βρίσκουν οι walkers και η συνέχεια είναι αντιληπτή...

Παράλληλα, στην ίδια περίπου χρονική φάση στο comic πεθαίνει η Andrea, δεχόμενη δαγκωματιά από walker μέσα στην Alexandria. Ορισμένοι εικάζουν πως τον θάνατο αυτό θα τον έχει η Carol στο finale της σεζόν. Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις!


Θα επιζήσει ο Beta;

Ο Beta, που έχει χάσει την αγαπημένη του Alpha, πλέον ζητάει μόνο εκδίκηση. Η ερώτηση εδώ είναι αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Beta και την ιστορία των Whsiperers και για ένα κομμάτι της 11ης σεζόν ή αν θα ολοκληρωθεί με τον θάνατο του στο finale της 10ης.

Θα ξαναδούμε την Connie;

Έχουν περάσει έξι επεισόδια από τότε που είδαμε για τελευταία φορά την Connie. Γνωρίζουμε πως μαζί με την Magna κατάφεραν να βγουν από τη σπηλιά και να αναμειχθούν με μια ορδή walkers. Κάπου εκεί όμως οι δυο τους χάθηκαν. Το βέβαιο είναι πως θα πάρουμε μία απάντηση επ' αυτού, το έχει επιβεβαιώσει αυτό άλλωστε και η showrunner της σειράς, Angela Kang. Βέβαια, αν μας έχει διδάξει κάτι το TWD, αυτό είναι πως αν δεν δεις κάποιον νεκρό, τότε απλά δεν είναι!

Θα υπάρξει συζήτηση Daryl-Carol όσον αφορά τον Negan;

Σίγουρα, το χρονικό αυτό σημείο, με τον Beta και τους εκατοντάδες walkers και Whisperers του να έχουν περικυκλώσει το group μας, δεν προσφέρεται για συζητήσεις. Μια συζήτηση όμως μεταξύ Daryl και Carol για τον Negan και την αποφυλάκιση του από την τελευταία είναι κάτι παραπάνω από πιθανή. Αυτό που μένει να δούμε είναι θα γίνει σ'αυτήν ή την επόμενη σεζόν. Επίσης, όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ολόκληρο το group απέναντι στον Negan.


Θα καταφέρουν να επιζήσουν ο Aaron με τον Alden;

Στο τέλος του 10x15, οι Whisperers περικυκλώνουν τον Alden και τον Aaron. Όπως είδαμε στο trailer για το finale (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) ένας κουκουλοφόρος νίντζα φαίνεται πως έρχεται να τους σώσει, την ώρα που μερικοί Whisperers τους κυνηγάνε. Είναι ένα ερωτηματικό τι θα γίνει με τους δυο τους αλλά δεν θα μας έκανε εντύπωση αν πέθαινε ο Alden.

Ποιος ο ρόλος της Maggie στο finale;

Γνωρίζουμε από τα πρώτα δυόμισι λεπτά του finale, που δόθηκαν στην κυκλοφορία, πως η Maggie επιστρέφει και διαβάζει ένα γράμμα της Carol, που της ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα των θανάτων των φίλων της και της ύπαρξης των Whisperers. Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος της στη συνέχεια του επεισοδίου; Θα συναντήσει την ομάδα ή αυτό θα γίνει στην 11η σεζόν;


Θα συναντήσει ο Eugene την Stephanie;

Ο Eugene, μαζί με την Yumiko, τον Ezekiel και πλέον την Princess, οδεύουν προς το ραντεβού με την Stephanie. Ξέρουμε πως ο Eugene απολάμβανε τις συνομιλίες μέσω ραδίου με την Stephanie και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και αν θα ειδωθούν στο finale.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER

Στο comic, η Stephanie είναι μέλος μιας τεράστιας κοινότητας, του Commonwealth, που βρίσκεται στο Ohio. Στη σειρά, η τοποθεσία της κοινότητας της είναι στην Δυτική Virginia. Ίσως μέσω της Stephanie, η σειρά μπει σε μία νέα φάση, αυτή του Commonwealth!

Γιατί επιστρέφει ο Virgil;

Γνωρίζουμε από τα πρώτα δυόμισι λεπτά του finale, πως ο Virgil επιστρέφει στο Oceanside. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως γνωρίζει για τον λόγο που έφυγε η Michonne, για να βρει τον Rick δηλαδή, και ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο στο finale!Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Επίσης πρέπει να μάθουν και οι άλλοι (Ντάριλ κλπ) ότι ζεί ο Rick και ότι τον ψάχνει η μικον.γιαωτην ώρα αυτό δεν συζητήθηκε,δεν το ξέρει κανένας.μονο η μικρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.