Ο Greg Nicotero μας ενημερώνει για την καθυστέρηση του finale της 10ης σεζόνΌπως γνωρίζουμε, το finale της 10ης σεζόν έχει αναβληθεί επ'αόριστον για κάποια στιγμή μέσα στο έτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μιλώντας στο Den of Geek, ο σκηνοθέτης και υπεύθυνος των make up εφέ της σειράς, μεταξύ άλλων, Greg Nicotero, έδωσε ένα update για την καθυστέρηση του 16ου επεισοδίου, το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος:
To θέμα με την τελική επεξεργασία του επεισοδίου είναι πως αρκετός κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν πολλές μικρές διορθώσεις και "διακοσμήσεις" της τελευταίας στιγμής. Πρέπει να επεξεργαστείς τον ήχο, να προσθέσεις τη μουσική και να ρυθμίσεις τον χρωματισμό ώστε κάθε κομμάτι των σκηνών να είναι ρυθμισμένο με τον ίδιο τρόπο και να μοιάζουν σαν να έρχονται όλα από την ίδια σκηνή. Υπάρχουν ποιοτικοί έλεγχοι που πρέπει να γίνουν ώστε να σιγουρευτούμε πως δεν θα υπάρχει ένα ποτήρι από τα Starbucks στη σκηνή ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν ορισμένες λεπτομερείς προσαρμογές ανάμεσα στις δύο ή τρεις εβδομάδες, στις οποίες παραδίδουμε το επεισόδιο στο δίκτυο.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα προβληθεί το επεισόδιο, για το οποίο "είναι περήφανος" χαρακτηρίζοντας το "εξαιρετικό".
Είναι απλά θέμα υπομονής μέχρι να μπορέσουμε να αναμείξουμε όλα τα υλικά. Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό. Νομίζω όμως πως όταν μπορέσει ο κόσμος να επιστρέψει στη δουλειά του, θα έχουμε μιάμιση ή δύο εβδομάδες επεξεργασίας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.