Ο Jeffrey Dean Morgan αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα "Beta vs Negan"!


Ο αγαπημένος μας Negan, Jeffrey Dean Morgan, σε συνέντευξη του στο TooFab, μίλησε για το ενδεχόμενο μονομαχίας του χαρακτήρα του με τον Beta και άφησε το παράθυρο ορθάνοιχτο για κάτι τέτοιο.
Ξέρω πως κάτι πρέπει να υπάρξει με τον Beta (και τον Negan), επειδή είναι εκεί έξω και προκαλεί πανικό. Άρα, μέχρι να το τακτοποιήσουμε αυτό, δεν γίνεται να προχωρήσουμε. 

Ο Beta με τον Negan έχουν εχθρικό παρελθόν, καθώς ο Beta ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε και πάντα παρακολουθούσε την κάθε του κίνηση. Σε παλιότερη του συνέντευξη στο Talking Dead, ο Morgan είχε δώσει την εξήγηση του γιατί δεν σκότωσε νωρίτερα την Alpha και αυτή σχετίζεται άμεσα με τον Beta:
Θεωρούσε τον Beta πολύ ανατριχιαστικό. Με ρωτάνε γιατί δεν σκότωσε ο Negan την Alpha νωρίτερα και γιατί δεν τη σκότωσε τη στιγμή που έκαναν σεξ στο δάσος. Νομίζω πως στο μυαλό του Negan, ο Beta ήταν πάντα πίσω από το επόμενο δέντρο. Καραδοκούσε και παρακολουθούσε και νομίζω πως ο Negan είχε επίγνωση επ'αυτού.
Τέλος, ο Morgan μίλησε για το finale της 10ης σεζόν, που έχει γυριστεί από τον Greg Nicotero, χαρακτηρίζοντας το "τεράστιο". 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.