Έξι teasers για το finale της 10ης σεζόν

Ο επίσημος λογαριασμός του TWD στο Twitter μας σκέφτηκε και απάντησε σε απορίες των fans σχετικά με το finale αλλά και με τους χαρακτήρες. Από τις έξι teasers απαντήσεις ξεχωρίζουμε αυτή που μας λέει πως η Carol δεν είναι στην καλύτερη θέση στο finale, πως φυσικά θα υπάρχουν θάνατοι και πως η Connie πιθανότατα θα επιστρέψει!

Μάλιστα, θα πρέπει να περιμένουμε και έναν θάνατο πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, ό'τι και αν σημαίνει αυτό...

Ο ninja-power ranger, τον οποίο είδαμε στο sneak peak του finale, έχει σηκώσει πολύ συζήτηση ως προς την ταυτότητα του. Η απάντηση που δίνεται εδώ είναι του τύπου "κάντε υπομονή και θα δείτε."

Το πιο ανησυχητικό είναι το λυπημένο emoji που χρησιμοποιείται όσον αφορά την Carol. Ελπίζουμε να μην σημαίνει πως θα πεθάνει.


Για το αν θα δούμε έναν θάνατο σαν αυτόν της Andrea στο comic, που δέχεται δαγκωματιά ενός walker στην Alexandria και θανατώνεται από τον Rick, η απάντηση που μας δίνεται είναι ένα "like", οπότε ας είμαστε έτοιμοι!


Μια στιγμή που πολλοί θέλουμε να δούμε, το Negan vs Beta, ο λογαριασμός του TWD απαντάει με ένα emoji καφέ, οπότε κάντε καφέ και ετοιμαστείτε για μια επική μονομαχία!

Ουσιαστικά εδώ επιβεβαιώνεται πως η Connie δεν είναι νεκρή και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο finale!
Τέλος, όπως όλοι έχουμε καταλάβει, το finale θα έχει θανάτους!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.