Ο Jon Bernthal παραλίγο να πάρει το ρόλο του Rick!

Ο Jon Bernthal, που υποδύθηκε έναν χαρακτήρα που πολλοί μίσησαν και αρκετοί αγάπησαν, τον Shane, αρχικά ήταν πολύ κοντά στο να υποδυθεί κάποιον άλλον: τον Rick! Ναι καλά διαβάσατε. Η υπεύθυνος του casting της σειράς, μιλώντας στο Insider αναφέρθηκε στο πόσο κοντά ήταν ο Bernthal στο να πάρει το ρόλο:
Πραγματικά, ο ηθοποιός που έφτασε πιο κοντά στο να πάρει το ρόλο του Rick ήταν ο Jon Bernthal, για τον οποίο ο τότε παραγωγός της σειράς, Frank Darabont ήξερε πως ήταν καταλληλότερος για τον Shane. Ο Jon έφτασε πιο κοντά στο να πάρει το ρόλο διότι τον τεστάραμε. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην audiotion και στο "τεστάρισμα".Το να είσαι στους τελευταίους τρεις υποψήφιους για το ρόλο, που περνάνε από screen test ή από test "χημείας", είναι πολύ διαφορετική διαδικασία από το να περνάς από audition.
Εντέλει όμως, ο Andrew Lincoln πήρε το ρόλο χάρη σε μια ιδέα που έπεσε στο γραφείο των audition...στις 11 και 30 το βράδυ:
Όλοι μας ψάχναμε για το κατάλληλο πρόσωπο και τότε ο Andrew δεν είχε καν ατζέντη στις ΗΠΑ. Ήταν περίπου 11 και 30 το βράδυ και όλοι σκεφτόμασταν, "Ποιον δεν σκεφτήκαμε;" Τα μπράβο στην τότε συνεργάτιδα μας, Gohar Gazazyan, που είπε, "Τι λέτε για τον Andrew Lincoln;"

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.