Σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο επιστρέφει η MaggieΕν αναμονή του 16ου επεισοδίου και αφού είδαμε το Trailer η μεγάλη επιστροφή της Maggie είναι γεγονός. Ο κόσμος όμως που θα γυρίσει δεν θα είναι ίδιος, βασικά σχεδόν τίποτα δεν θα της θυμίζει αυτό που άφησε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..

Η Maggie έφυγε κάπου μέσα στο κενό του time jump των 6 ετών που είχαμε. Η τελευταία της μεγάλη στιγμή που είχαμε ήταν στο κελί μαζί με το Negan όπου είδε ότι είχε σπάσει και δεν ήταν ο ίδιος όπως παλιά. Μετά από αυτό πήρε τον μικρό Hershel και πήγε στην κοινότητα της Georgie όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια.Λίγο καιρό μετά είδαμε το πρώτο γκρουπ να ενσωματώνεται στην ομάδα μας το γκρουπ της Yumico,ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί ποτέ στην ζωή της η Maggie και δεν μπορεί να ξέρει αν είναι καλοί η κακοί.Στο Hiltop άφησε υπεύθυνους τους Jesus και Tara οι οποίοι πέθαναν σε διαφορετικές στιγμές του πολέμου, ο μεν Jesus ήταν το πρώτο θύμα από την τότε άγνωστη απειλή η δε Tara αποκεφαλίστηκε μαζί με την Enid,τον Henry και άλλους 8 και τα κεφάλια τους μπήκαν σε πασσάλους.Μόνο από αυτή την σφαγή η Maggie έχασε 11 άτομα.

Φεύγοντας άφησε 4 κοινότητες, Hiltop-Alexandria-Oceacside-Kingdom και γυρνώντας θα βρει μισή..To Kingdom, και το Hiltop καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ κοντά στην καταστροφή είναι και η Alexandria..Μέσα σε αυτές τις κοινότητες χάθηκαν πολλοί άνθρωποι όπως ο Earl, o Siddiq και πολλοί άλλοι τους οποίους τους ήξερε..

Τώρα που θα γυρίσει δεν θα βρει και την Michonne η οποία πήγε να αναζητήσει τον Rick αλλά θα βρει την Rosita με ένα παιδί και να έχει σχέση με τον Father Gabriel ο οποίος έχει αναλάβει την διοίκηση όσων έχουν απομείνει..

Στο γράμμα που άφησε η Carol της δίνει αναφορά για το ποίος είναι ο εχθρός και ποίες είναι οι δυνάμεις του χωρίς να της ξεκαθαρίζει αν είχε η Alpha πεθάνει και απλά πρέπει να προσέχει..Μαζί με όλα αυτά ο Eugene έχει πάει να βρει μια νέα κοινότητα που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της ιστορίας..Οπότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο θα είναι θα είναι σοκ για την Maggie τώρα που γυρνάει και πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα.Βέβαια και η ίδια δεν θα επιστρέψει όπως την περιμέναμε. Η Showrunner της σειράς Angela Kang είχε να πει τα έξεις 
"Λέμε εδώ και καιρό πως θέλουμε να πούμε πολλές ιστορίες με την Maggie οπότε είμαι εξαιρετικό που μπαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο.Ο χαρακτήρας της έχει τέτοια ιστορία και δυνατές σχέσεις με τους άλλους χαρακτήρες που είναι στην σειρά μας όπως ο Daryl και η Carol. Έχουν περάσει πάρα πολλά μαζί. Αλλά έχουμε και τον Negan που βρίσκεται στον δρόμο της εξιλέωσης και τώρα που η Maggie γυρνάει δεν περίμεναν ποτέ ότι θα πρέπει να ζήσουν στην ίδια κοινότητα. Οπότε αυτό θα μας απασχολήσει στην νέα Season."
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.