Τα "δεξιά χέρια" των μεγάλων villains


Σε όλη την πορεία της σειράς πίσω από κάθε αρχηγό /villain που έχουμε δει κρύβεται ένα άτομο λιγότερο κακό (ή και περισσότερο), ένα "δεξί του χέρι" που τον βοηθάει σε κάθε του κίνηση. Πάμε να αναλύσουμε τις τρεις αυτές περιπτώσεις:


THE GOVERNOR/CEASAR MARTINEZ

O Caesar Martinez, τον οποίο ξέρουμε μόνο με το επώνυμο του, είναι πρώην υψηλόβαθμο μέλος του στρατού του Woodbury και ένας από τους πιο αχώριστους συμμάχους του Κυβερνήτη. Μετά την πτώση του Woodbury εγκαταλείπει τον Κυβερνήτη και γίνεται ηγέτης μιας άλλης ομάδας επιζώντων. Ο θάνατος του έρχεται όταν ζητάει από τον κυβερνήτη να συνεργαστούν ξανά τότε εκείνος εξοργίζεται και τον χτυπάει στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του γκολφ, αφήνοντας τον χωρίς έλεος να τον κατασπαράξουν walkers.


NEGAN/SIMON

‌Ο Simon είναι ο υπαρχηγός των Σωτήρων και δεξί χέρι του ανώτατου αρχηγού τους: Negan. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του Rick και του γκρουπ του καθώς κατευθύνονται σε ένα RV για να μεταφέρουν την Maggie στην αποικία Hilltop. Από την στιγμή που ο Simon αρχίζει να συνωμοτεί εναντίον του Νegan, φαίνεται να έχει σημάνει το τέλος στην μεταξύ τους σχέση. Ο Νegan τελικά καταλαβαίνει την συνωμοσία που σκαρώνει ο έμπιστος του και τον πολεμάει ένας προς έναν μπροστά σε όλους τους Σωτήρες, οπού τελικά τον εξουδετερώνει και στη συνέχεια τον στραγγαλίζει μέχρι θανάτου κάτι που περιμέναμε να συμβεί αφού γνωρίζουμε πόσο αδίστακτος ήταν ο Negan!
ALPHA/BETA

Ο Beta (πραγματικό όνομα άγνωστο) ήταν ο δεύτερος αρχηγός των Whisperers και το δεξί χέρι της Alpha. Μετά το θάνατό της, έγινε χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης του group. Η πορεία του στην σειρά είναι από τα μισά της 9ης σεζόν και φτάνει έως τον 10η σεζόν. Ο Βeta αποδεικνύεται ότι είναι ένας βάναυσος, πονηρός, επιθετικός και εξαιρετικά αφοσιωμένος στον τρόπο ζωής που ακολουθεί. Πριν γίνει κομμάτι των Whisperers, ο Beta αποκάλυψε ότι ήταν ένα μοναχικό, ψυχικά ασταθές άτομο, που προφανώς μετατράπηκε σε τρελό μετά το θάνατο του καλύτερου φίλου του. Αποδεικνύεται ότι προστατεύει την ταυτότητα του μέχρι που δολοφονεί ακόμη και έναν Whisperer από το ίδιο του το σινάφι επειδή τον αναγνώρισε από τις μέρες του ως διασημότητα πριν από την Αποκάλυψη.


Μεταξύ όλων των κακών που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά θεωρώ τον Beta ως πιο ικανό αρχηγό και τώρα επηρεασμένος από τον θάνατο της Alpha θα μας δείξει τις ικανότητες του ως ηγέτης των Whisperers κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε στη συνέχεια της σειράς!
Ο Beta είναι ο ικανότερος κακός που έχει περάσει από την σειρά έως τώρα γιατί μας έχει δώσει δείγματα από τις ικανότητες του και τώρα αναμένουμε να δούμε πως θα δράσει για να πάρει την εκδίκηση του από την ομάδα μας!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.