Τα 6 extra επεισόδια της 10ης σεζόν θα είναι "γέφυρες" για την 11η!


Χθες ήταν μια μεγάλη μέρα για το σύμπαν του TWD καθώς λύθηκαν αρκετές από τις απορίες μας για τις τρεις σειρές. Η μεγαλύτερη είδηση όμως ήταν πως η 10η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί με το 16ο επεισόδιο αλλά θα έχει 6 ακόμα επεισόδια, που θα προβληθούν στις αρχές του 2021.

Επειδή τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι αρκετά, ο υπεύθυνος του σύμπαντος του TWD, Scott Gimple, ήρθε να ξεκαθαρίσει (κάπως) το τοπίο μιλώντας στο IGN. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:
Τα επεισόδια αυτά είναι πολύ cool και εστιασμένα. Είναι κάπως σαν μια θύελλα περιστάσεων, που τα έκαναν να θεωρούνται επεισόδια πριν την 11η σεζόν. Κάναμε δουλειά και υπήρξε αναδιοργάνωση της δουλειάς αυτής, αλλά φάνηκε σαν ένας όμορφος τρόπος να "τρέξουμε" με ορισμένες ιστορίες, να διατηρήσουμε τον τρόπο με τον οποία θέλαμε να πούμε μερικές άλλες ιστορίες και να ασχοληθούμε με τις συνέπειες της 10ης σεζόν. Τα επεισόδια είναι πιο πολύ συνδεδεμένα με τη 10η σεζόν και είναι σαν να αφήνουμε το γκάζι ανοιχτό για νέες ιστορίες στην 11η σεζόν. Αυτά τα έξι επεισόδια, τα αποκαλούμε επεισόδια "γέφυρες". Ενώνουν δύο σεζόν. Ολοκληρώνουν τη 10η σεζόν και προχωράνε για την 11η.
Παράλληλα, ο Gimple ξεκαθάρισε πως το finale της 10ης σεζόν παραμένει το 16o επεισόδιο! 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.