Τα λάθη του Daryl Dixon


Αν και κατά γενική ομολογία ο Daryl ανήκει στους χαρακτήρες που είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό, γεγονός το οποίο είναι απόρροια της συμπεριφοράς και των πράξεων του ανά τις σεζόν, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει λάθη και κακές επιλογές. Παρακάτω αναφέρονται οι λάθος επιλογές και πράξεις του Daryl κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων της σειράς.

Όταν υπήρξε ένα μικρό κακέκτυπο του MerleΕάν κάποιος μας έλεγε στην πρώτη σεζόν της σειράς ότι ο Daryl θα γίνει από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες θα λέγαμε πως μας κάνει πλάκα, καθώς αφού παράτησαν τον Merle δεμένο στην ταράτσα, ο Daryl υπήρξε ανόητος, νευρικός, ρατσιστής, εγωιστής και ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα. Επίσης, έμενε με το γκρουπ μόνο για λόγους επιβίωσης, ευτυχώς, με την πάροδο του χρόνου άρχισε να μαλακώνει και σιγά σιγά να μετατρέπεται στον Daryl που όλοι αγαπήσαμε.

Όταν έφτιαξε το κολιέ από τα αυτιά των walkersΌταν η Sophia Peletier χάθηκε, όλοι στο γκρουπ αντιμετώπισαν την κατάσταση με τον δικό τους τρόπο, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, ο Daryl σχεδόν τρελάθηκε. Αφού τραυματίστηκε σοβαρά και βίωσε έντονες παραισθήσεις, ο Daryl κατάφερε να γυρίσει πίσω στο αγρόκτημα Greene, εκεί οπού παραλίγο να τον πυροβολήσει η Andrea, η οποία δεν τον αναγνώρισε.

Όταν επιτέθηκε φραστικά στην CarolΑφού βρέθηκε η Sophia ως walker και μετά τον θάνατο της, ο Daryl έκανε ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα στην Carol για το χαμό της κόρης της, κατηγορώντας τη και λέγοντας πολύ βαριά λόγια.

Όταν άφησε το γκρουπ για χάρη του MerleΌταν οι Merle και Daryl συναντήθηκαν ξανά μετά από την πρώτη σεζόν της σειράς, είχαμε ως αποτέλεσμα τον Daryl να παρατάει το γκρουπ στη φυλακή και να φεύγει μαζί με τον μεγάλο του αδερφό. Σύντομα βέβαια κατάλαβε ότι ήταν κακή επιλογή και γύρισε πίσω, όμως το λάθος του δεν παραγράφεται.

Όταν χτύπησε τον NeganΊσως η πιο αμφιλεγόμενη αντίδραση του Daryl είναι αυτή που μετά τον θάνατο του Abraham όρμησε και χτύπησε τον Negan, ο οποίος εκείνη τη στιγμή τρομοκρατούσε τη Rosita. Πολλοί λένε πως εξαιτίας του πέθανε ο Glenn, άλλοι λένε πως θα τον σκότωνε ο Negan έτσι κι αλλιώς, γενικά ένας χαμός από σχόλια και απόψεις γι'αυτή του την πράξη.

Όταν σκότωσε τον Fat JoeyΌταν το έσκασε από το Sanctuary, βρέθηκε μπροστά του ο Fat Joey, ο οποίος όχι μόνο δεν προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά του είπε και τι να κάνει προκειμένου να φύγει χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι οι Saviors, ο Daryl τον σκότωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν σκότωσε μικρά παιδιά


Τέλος, η πιο πρόσφατη ιστορία στη λίστα μας, είναι αυτή της Alexandria, όταν άφησαν μια παλιά γνωστή της Michonne και τα "παιδιά' της να μπουν στην κοινότητα. Ο Daryl και η Michonne κατέληξαν να τους κυνηγούν και μάλλον η μόνη τους επιλογή για να σωθούν ήταν να σκοτώσουν αυτά τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.