Ο Robert Kirkman θα ήθελε να συνεχιστεί η σειρά όταν ξεπεράσει την ιστορία των comics

Ο δημιουργός του comic του The Walking Dead, Robert Kirkman, μιλώντας στο Hey Fandom!, αναφέρθηκε στο πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η σειρά όταν ξεπεράσει την ιστορία από τα comics.

Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής:
Θα πω πως υπάρχει αρκετή ιστορία που υπονοείται στο τελευταίο τεύχος, με το meeting στο σιδηρόδρομο και την αποικία στη Δύση να ενώνεται με αυτήν της Ανατολής. Υπάρχουν ορισμένες σκέψεις και αντιλήψεις που έχω γι'αυτό. Αν η τηλεοπτική σειρά φτάσει ποτέ στο σημείο που ολοκληρώθηκε το comic και αποφασίσουμε να συνεχίσουμε πέρα από αυτό το σημείο, είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα να πούμε λίγες παραπάνω ιστορίες με τον γέρο Eugene και την δικαστίνα Michonne και διαφορετικά στοιχεία που υπήρχαν στα comics και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα μ'αυτά. Έτσι θα ήταν κομψό.
Η αλήθεια είναι πως η σειρά μας έχει συνηθίσει σε αρκετές αλλαγές από τα comics και δεν είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε ακούσει από παραγωγούς της σειράς πως θα ήθελαν να συνεχιστεί για πολλές ακόμα σεζόν. Οπότε είναι αρκετά πιθανό ή ακόμα και βέβαιο πως η σειρά θα ξεπεράσει την ιστορία των comics!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.