Ο Andrew Lincoln αρχικά θα αποχωρούσε από τη σειρά στην 8η σεζόν

Η Pollyana McIntosh, που υποδύεται την Jadis, μιλώντας στο Talk Dead to Me podcast, ανέφερε πως ο Andrew Lincoln ήταν για να αποχωρήσει από τη σειρά στην 8η σεζόν! Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε τα εξής:
Εκείνος και η σύζυγος του, Gael, ήθελαν να διατηρήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το πέτυχαν αλλά εκείνα βρίσκονται σε μία ηλικία που χρειάζονται τον πατέρα τους δίπλα. Τώρα είναι ο καιρός αυτός. Γνωρίζω πως το προγραμμάτιζε για καιρό καθώς ίσως αποχωρούσε στην 8η σεζόν. Άκουγα κάποιους ψιθύρους πως ίσως συνέβαινε αυτό τότε. Λέω ψιθύρους γιατί φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να μου το πει. Ήθελε να αποχωρήσει σε σημείο που είναι σωστό για τη σειρά και για τον χαρακτήρα. Έχει όμως απεριόριστο σεβασμό και αγάπη για το TWD και για τους φανς.
Μπορεί ο Rick να μην αποχώρησε στην 8η σεζόν, στην κορύφωση του πολέμου με τους Saviors, αλλά αυτό συνέβη λίγο καιρό αργότερα, στο 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν. 

Πλέον, περιμένουμε νέα για τις ταινίες για τον χαρακτήρα, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια περίπου, αλλά το μόνο που ξέρουμε γι'αυτές είναι πως βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης σεναρίου!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.