Ο David Morrissey "διψάει" για την επιστροφή του στη σειρά!


Ο David Morrissey, που για δύο σεζόν υποδύθηκε τον Κυβερνήτη, "διψάει" για μια επιστροφή του στη σειρά! Ο Κυβερνήτης είναι ένας χαρακτήρας που έρχεται απευθείας από τις σελίδες των comics του Robert Kirkman ενώ μάλιστα ο χαρακτήρας είχε και τις δικές του spin-off νουβέλες που εξερευνούσαν το παρελθόν του και την άνοδο του ως μεγάλος villain.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Digital Spy, ο Βρετανός ηθοποιός μοιράστηκε τις ελπίδες του για την επιστροφή του Κυβερνήτη στο The Walking Dead με ένα spinn-off project:
Προφανώς, το The Walking Dead έρχεται από τις νουβέλες του Robert Kirkman. Εκεί υπάρχουν και τρεις ένθετες εκδόσεις: Τα "The Rise of the Governor", "The Road to Woodbury" και "The Fall of the Governor." Είναι υπέροχες ιστορίες. Αν επέστρεφα, θα λάτρευα να επιστρέψω με έναν κινηματογραφικό τρόπο για να διηγηθώ αυτές τις ιστορίες. Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα ήταν στην 4η σεζόν όταν επέστρεψα, είχα 4 επεισόδια, και όλα ήταν για τον χαρακτήρα μου. Ήταν η ιστορία μου. Και το λάτρεψα. Και πιστεύω πως υπάρχει κάτι ακόμα να διηγηθούμε. Υπάρχουν ιστορίες στις νουβέλες αυτές που θεωρώ πως είναι εντυπωσιακές.

Αν και δεν υπάρχει κάποιο ορατό ενδεχόμενο να δούμε τον Κυβερνήτη στο άμεσο μέλλον της σειράς, ποτέ δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε κάτι για πιο μετά. Εξάλλου. το universe του TWD αρχίζει να επεκτείνεται και κανείς δεν θα έλεγε όχι σε ένα spin-off project με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.