Πρώτες πληροφορίες για τα 6 έξτρα επεισόδια μετά την 10η Season

 


Στο φετινό Comic Con μια έκπληξη μας περίμενε όταν ανακοίνωσαν πως 6 έξτρα επεισόδια έρχονται και θεωρούνται γέφυρα ανάμεσα σε 10η και 11η σεζόν. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τίποτα ως προς το περιεχόμενο αυτών των επεισοδίων. Αυτό άλλαξε και έχουμε τα πρώτα νέα. 

 

"Τα επεισόδια είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να τα γυρίσουμε με ασφάλεια κατά την διάρκεια της πανδημίας που ζούμε. Υπάρχει μια ανθολογικη αίσθηση σε αυτα. Είναι μια μεγάλη βουτιά στους χαρακτήρες μας και ελπίζω ο κόσμος να τα απολαύσει. Δουλεύουμε σε αυτό και είναι κάπως διαφορετικό από την βασική ιστορία της 10ης Season . Θα παρουσιάσουμε διάφορους χαρακτήρες και θα πούμε μικρές ιστορίες που θα προσθέσουν πληροφορίες στην φάση που βρίσκονται οι χαρακτήρες και θα μας οδηγήσουν στην 11η Season." Είχε να πει η Angela Kang Showrunner της σειράς με τον υπεύθυνο του DeadVerse Scott M. Gimple να προσθέτει " Χειριστηκαμε πολύ έξυπνα την δημιουργία αυτών των επεισοδίων και βγάλαμε μερικά από τα πιο απίστευτα σενάρια που έχουμε γράψει."  


 

Ένα από τα συγκεκριμένα επεισόδια αναμένεται να μας παρουσιάσει το ταξίδι της Maggie μέχρι την επιστροφή της στην σειρά. Δεν έχει ανακοινωθεί πότε ξεκινούν τα γυρίσματα αλλά σχεδιάζεται να τα έχουμε νωρίς μέσα στο 2021.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.