A Certain Doom Spoilers (10.16)


 

Το πολυπόθητο φινάλε της 10ης σεζόν είναι τόσο μα τόσο κοντά και εμείς σας έχουμε τα πρώτα και βασικότερα Spoilers για το επεισόδιο. Να πούμε επειδή μας ήρθαν λίγο πιο νωρίς από ότι περιμέναμε τα μεταφέρουμε με επιφυλάξεις. 

- Για να βγουν από το νοσοκομείο χρησιμοποιούν το κλασικό κόλπο κάλυψης. Χωρίζονται σε μικρές ομάδες και περιπλανώνται μέσα στο κοπάδι. Μια από αυτές τις ομάδες θα είναι η Carol με την Beatrice. Η 2η θα μαχαιρωθει και θα την φάνε Walkers λέγοντας στην Carol να φύγει για να σωθεί. 

- Μια έκπληξη και από ότι φαίνεται ευχάριστη μας περιμένει. Πολλοί πίστεψαν πως ο Gabriel θα πεθάνει ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα γίνει. Ο Gabriel θα μείνει εκεί για να κερδίσει λίγο χρόνο σε μερικούς χαρακτήρες και κυρίως τα παιδιά να φύγουν από το νοσοκομείο. Η Judith θα φύγει τελευταία από το πλευρό του . Οι Whisperers θα μπουν στο δωμάτιο που είναι και εκείνος θα βγάλει εκτός μερικούς. Κάποια στιγμή όμως θα τον ρίξουν κάτω και όταν θα πάνε να τον μαχαιρώσουν η Maggie θα τον σώσει. Αλλά δεν θα ναι μόνη της στο πλευρό της θα ναι και ο νίντζα που είδαμε στο τρέιλερ. Δεν θα βγάλει ποτέ την μάσκα του αλλά η Maggie ενημερωνει τον Gabriel ότι είναι μαζί της. 

-Μια ομάδα από τους Carol,Lydia , Jerry, Luke ,Jules ρίχνουν με βέλη και χρησιμοποιούν ένα κάρο για να προσελκύσουν το κοπάδι. Ακολουθεί μια τρομερή σκηνή με τους Whisperers να κάνουν την επίθεση τους και τα δύο γκρουπ να κυνηγά το ένα το άλλο μέσα στο κοπάδι με τους Walkers . Όταν η ομάδα αρχίζει να διώχνει το κοπάδι με το βαγόνι ο Beta δίνει εντολή να κάνουν επίθεση. Ο Negan του ορμά και αρχίζει μια μάχη σώμα με σώμα όπου ο Negan δεν καταφέρνει να κερδίσει. Ο Daryl εμφανίζεται και μια τρομερή μάχη ανάμεσα στον Beta και εκείνον ξεκινά ενώ ο Negan είναι στο πλευρό του Daryl καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός. Ο Daryl καρφώνει δύο μαχαίρια στα μάτια του Beta που πεθαίνει και βλέπουμε αναδρομές από στιγμές του με την Alpha. Οι νεκροί αρχίζουν να τον τρώνε και ο Negan βλέπει το πρόσωπο του και ρωτάει τον Daryl αν ξέρει ποιος ειναι με εκείνον να απαντάει "κανένας".

-Η μάχη όμως δεν έχει τελειώσει. Η Lydia φοράει την μάσκα της μητέρας της και οδηγεί το κοπάδι σιγά σιγά στον γκρεμό. Η Lydia είναι έτοιμη να πεθάνει και η Carol επεμβαίνει και αποφασίζει να το κάνει εκείνη. Η Lydia την πείθει να ζήσει. Οι δυο τους αγκαλιάζονται και κλαίνε με το κοπάδι να πέφτει στον γκρεμό. Η Lydia σκίζει την μάσκα της μάνας της και την πετάει. 


 

- Daryl και Carol έχουν μια όμορφη σκηνή. Έχουν μια θερμή κουβέντα τα βρίσκουν και αγκαλιάζονται. Η Carol νοιώθει ότι δεν έχει τίποτα στην ζωή και ο Daryl της λέει πως έχει αυτόν και της προτείνει να φύγουν για το νέο Μεξικό όπως εκείνη είχε πει στην πρεμιέρα της σεζόν. Η Carol αρνείται λέγοντας τους πως έχουν πολλά να κάνουν ακόμα εκεί. Ίσως είναι αναφορά για το Spinoff των δύο χαρακτήρων. -Η ομάδα αρχίζει να ενώνεται ξανά και ετοιμαστείτε για συγκινήσεις. Η Maggie βλέπει την Judith και πέφτει στα γόνατα της. Η Judith χάνεται στην αγκαλιά της. Ο Aaron και η Maggie έχουν μια μεγάλη επανένωση. Οι άλλοι βλέπουν την Maggie και πολλές αγκαλιές θα φέρουν δάκρυα χαράς. 

- Και πάμε σε κάτι ακόμα επικό. Η ομάδα Princess, Eugene , Ezekiel , Yumiko καθυστερούν στο ραντεβού. Αλλά μετά από λίγο τα φώτα ενός τρένου πέφτουν πάνω τους και στρατιώτες από το Commonwealth εμφανίζονται και ζητούν να ρίξουν τα όπλα τους. Η σκηνή θα είναι υπέροχη. 

Bonus Θα δούμε την Connie η οποία ζει αλλά είναι σε άσχημη κατάσταση. Όταν θα εξαντληθεί θα την βρει και θα την βοηθήσει ο Virgill που έχει γυρίσει πίσω στο Oceanside.

Όπως ξανά είπαμε δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ωστόσο για όποια διποτε αλλαγή θα υπάρξει ενημέρωση.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.