Αρκετά δίκτυα είχαν απορρίψει τη σειρά θεωρώντας την πανάκριβη!
Πριν την πρώτη προβολή της αγαπημένης μας σειράς στο AMC τον Οκτώβριο του 2010, υπήρχαν ορισμένα δίκτυα που είχαν απορρίψει την ιδέα της σειράς από φόβο πως θα ήταν πανάκριβη! 

Πιο συγκεκριμένα, η εκτελεστική παραγωγός της σειράς, Denise Huth, μιλώντας στην ειδική εκπομπή TWD Season 1: Beginnings, θυμήθηκε πως πριν το AMC αναλάβει τη σειρά, υπήρξαν δίκτυα τα οποία την απέρριψαν:

"Πρωτοασχολήθηκα με το The Walking Dead πίσω στο 2005. Εργαζόμουν με τον Frank Darabont και μου μίλησε για αυτό το comic που βρήκε σε ένα κατάστημα. Και όσο εκείνος μου έλεγε την πλοκή, θυμάμαι να λέω, "Αυτό θα γίνει τηλεοπτική σειρά." Απλά είχε όλα τα κατάλληλα υλικά ενός δράματος που μπορεί να γίνει σειρά.
Υπήρχαν κουβέντες για πέντε χρόνια μέχρι που το AMC ήταν αρκετά γενναίο για να πει "ναι" και να το προβάλει. Ήταν μία σειρά που δεν είχε υπάρξει στο παρελθόν. Η 1η σεζόν σχεδόν έσπασε κάθε κανόνα για το πως πρέπει να μοιάζουν οι τηλεοπτικές παραγωγές.
Νομίζω πως όλοι αναγνώρισαν πως ήταν καλό, αλλά θεωρώ πως φοβόντουσαν πως θα ήταν πιθανότατα ένα πανάκριβο show. Αρκετοί φοβήθηκαν πως το κοινό δεν θα το παρακολουθούσε.
Ήταν ένα στοίχημα. Σίγουρα δεν μπορούσαμε να πούμε, "Θα είναι μια τεράστια επιτυχία!" Απλά ευχόμασταν να το δούνε πέντε άνθρωποι. Είναι δύσκολο να κρίνεις αυτούς που είπαν όχι, όμως είναι ικανοποιητικό να το σκέφτεσαι πλέον."
Η αλήθεια είναι πως όντως, το The Walking Dead φαινόταν αρκετά ακριβό στο να πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών εφέ που χρειάζονται για τους walkers. Δέκα χρόνια μετά όμως, η ιστορία δείχνει πως η σειρά του AMC είναι από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της τηλεόρασης!


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.