Ο Michael Rooker μιλάει για την "περιπέτεια" του με τον κορωνοϊόΟ Michael Rooker, γνωστός για τον ρόλο του στο The Walking Dead ως ο Merle,μιλάει για την “περιπέτεια” που πέρασε με τον κορωνοϊό. Με μία φωτογραφία του στο Facebook, που δείχνει πως το δείγμα του είναι αρνητικό στον κορωνοϊό, αναφέρεται με τον δικό του γλαφυρό τρόπο στην “όχι τόσο εύκολη μάχη του με τον κορωνοϊό“, όπως και ο ίδιος λέει:

Παρακάτω, όσα-μεταξύ άλλων-είπε:

Αν δεν το έχετε καταλάβει έως τώρα γιατί είχα απομονωθεί στο απίστευτο Airstream μου, αφήστε με να σας πω πως πάλευα με τον COVID-19 και πρέπει να πω πως δεν ήταν και τόσο εύκολο μάχη. Και όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο, ΤΑ ΠΆΝΤΑ είναι δίκαια. Και στο μέσον αυτής της επικής μάχη, αντιλήφθηκα πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει κανείς εξωτερικά ώστε να παλέψει με τον COVID-19, από τη στιγμή που μπει στο σώμα του. Είναι η άποψη μου αυτή, σίγουρα όχι κάποιο συμπέρασμα από επιστημονική μελέτη. Η πραγματική μάχη λαμβάνει χώρα εσωτερικά, σε επίπεδο κυττάρων…

…Το σώμα μου κέρδισε τον ΠΟΛΕΜΟ! O Covid έδωσε μια καλή μάχη… αλλά στην τελική, διαλύθηκε από το άτρωτο σύστημα μου. 1-2 μπουνιές στο κεφάλι, 2 πυροβολισμοί στο σώμα και έναν συνδυασμό αριστερού χτυπήματος και δεξιού uppercut.

Τέλος της ιστορίας…

 

 

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.