Χαρακτήρες που θα επιζήσουν το τέλος της μητρικής σειράς θα εμφανιστούν στο Tales of the Walking Dead

 


10 χρόνια μετά το TWD συνεχίζει να μας ξαφνιάζει. Βέβαια πλέον μιλάμε για ένα σύμπαν και όχι μόνο μια σειρά. Έτσι μετά την έκπληξη ότι το The Walking Dead θα τελειώσει στην 11η σεζόν με περισσότερα επεισόδια μια νέα έκπληξη ξεπρόβαλε. Η μητρική σειρά μπορεί να έρχεται στο τέλος της αλλά ακόμα 2 Spinoffs ζητήθηκαν από το AMC. Το ένα θα μας δώσει συνέχεια στην ιστορία της Carol και του Daryl ενώ το άλλο, θα λέγεται Tales of the Walking Dead και θα εστιάζει στα Backstories χαρακτήρων που έχουν πεθάνει στην σειρά. 

Η όλη ιδέα είναι να ακολουθήσουν μια ανθολογικη φόρμα που σε κάθε επεισοδιο/επεισόδια να μας δείχνει τα Backstories χαρακτήρων που έχουν περάσει από την σειρά και δεν μάθαμε πολλά για αυτούς. Βέβαια ο Scott Gimple υπεύθυνος για όλα τα project κάτω από την ομπρέλα του TWD αποκάλυψε πως σε αυτό το Spinoff πέρα από Backstories νεκρών χαρακτήρων θα δούμε και ανεξάρτητες ιστορίες με χαρακτήρες που θα επιβιώσουν το τέλος της μητρικής σειράς.


 

 " Για το Tales of The Walking Dead ίσως συνεχίσουμε και με χαρακτήρες από την σειρά κατά διαστήματα. Θα καλύψουμε ένα μεγάλο εύρος ιστοριών που θέλουμε να θίξουμε. Κατά κάποιον τρόπο θα είναι διαφορετικό από ότι είχαμε σχεδιάσει αλλά σίγουρα πιο πλούσιο." 

Το Tales of TWD ακούγεται σαν ένα Spinoff που θα φέρει συγκινήσεις στο κοινό. Φανταστείτε να δούμε χαρακτήρες που χάσαμε νωρίς από την σειρά αλλά και την συγκίνηση βλέποντας την πορεία όσων επιζήσουν το τέλος του TWD. Ο Gimple έκλεισε την συνέντευξη του ελπίζοντας πως θα έχουμε και άλλα Spinoffs στο μέλλον καθώς υπάρχουν ήδη ιδέες.

 

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.