Το TWD: World Beyond θα ολοκληρωθεί με έναν όμορφο και δυνατό τρόπο


Ο showrunner και συν-δημιουργός του TWD: World Beyond, Matt Negrete, σε συνέντευξη του στο EW υπόσχεται πως η limited σειρά 20 επεισοδίων (10 επεισόδια-2 σεζόν) θα "κορυφωθεί με έναν όμορφο και δυνατό τρόπο."

Ο Negrete αναφέρθηκε στην πρόκληση που υπάρχει γύρω από ένα project με μόλις 20 επεισόδια:
Έχω δύο σκέψεις σχετικά μ 'αυτό, διότι αυτές τις μέρες αναλύουμε το 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν με τους σεναριογράφους και όλοι μας έχουμε αγαπήσει τους χαρακτήρες. Έτσι, θεωρώ πως όλοι μας νιώθουμε πως μπορούμε να γράφουμε σενάριο γι' αυτούς για πάντα. Δεν είναι αυτό που λέμε "θα δούμε τι θα συμβεί στην 6η σεζόν." Θα έχουμε δύο σεζόν. Θα είναι 20 επεισόδια στο σύνολο. Είναι πρόκληση καθώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να συγκεντρώσουμε σε αυτά τα 20 επεισόδια. Αλλά την ίδια ώρα, είναι όμορφο να προσεγγίζεις μια σειρά γνωρίζοντας που οδεύεις. 

Τέλος, μιλώντας για την πλοκή και για τους χαρακτήρες, τόνισε πως όλα θα τελειώσουνε με έναν όμορφο τρόπο.
Έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για του που θέλουμε αυτοί οι χαρακτήρες να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους συναισθηματικά. Έτσι, το να σχεδιάσουμε το συναισθηματικό αυτό ταξίδι ήταν αρκετά εύκολο. Ήταν η πλοκή που το έκανε να φαίνεται λίγο αργό και ακόμα δουλεύουμε πάνω σε μερικές λεπτομέρειες, αλλά έχουμε μια καλή ιδέα για το που θα φτάσουμε. Όλα θα ολοκληρωθούν με ένα όμορφο τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.