Ποιος ήταν ο Beta πριν την αποκάλυψη ;


Ο γίγαντας κακός του TWD έφυγε και μια απορία δημιουργήθηκε σε πολλούς Fans. Ποιος ήταν πριν την αποκάλυψη και γιατί ο Negan φάνηκε να τον αναγνωρίζει ; Λοιπόν η απάντηση έρχεται από πληροφορίες που μας άφηναν σε διάφορα επεισόδια της σειράς μας αλλά και ένα μεγάλο Easter Egg στο Fear The Walking Dead. 

Ο Beta λοιπόν ήταν ένας διάσημος τραγουδιστής στην σειρά ενώ στο Comic ήταν πρώην παίχτης του NBA. Παρακάτω όλες οι πληροφορίες που μας ετοίμαζαν για αυτήν την "αποκάλυψη":

Στο Fear The Walking Dead είδαμε τον Daniel να έχει κάποιους μουσικούς δίσκους ένας από αυτούς είχε εξώφυλλο τον Beta (Ryan Hurst). Αυτό ήταν μια έξυπνη αναφορά από την μια σειρά στην άλλη κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ryan αλλά και ο υπεύθυνος τους TWD Universe Scott Gimple. 

 


Το 10x02 μας χάρισε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στους Whisperers και μας πήγε πίσω στην πρώτη συνάντηση της Alpha με τον Beta. Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε τον Beta να ενοχλείται από το τραγούδι της Alpha και εκείνη να τον ρωτάει αν τραγούδαγε. 


 

Τέλος ξεκάθαρα στοιχεία πλέον μας έδωσε το επεισόδιο 10x14 όπου είδαμε τον Beta να πηγαίνει σε ένα παλιό μπαρ όπου είχε κάποια προσωπικά πράγματα. Μερικά από αυτά ήταν μια κιθάρα αλλά και ένας δίσκος του που έβαλε να παίζει και προσέλκυσε ολόκληρο το κοπάδι. Μπορείτε να ακουσεται τον Ryan Hurst ως Half Moon το καλλιτεχνικό του δηλαδή παρακάτω: 


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.