Το τέλος μίας εποχής
Με την προβολή του 16ού επεισοδίου ήρθε και το τέλος ενός μεγάλου πολέμου και το κλείσιμο ενός τεράστιου κεφαλαίου του Walking Dead. Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Η ιστορία του Walking Dead φτάνει προς το τέλος της και όλοι εμείς εδώ σοκαριστήκαμε και στεναχωρηθήκαμε γιατί ήταν κομμάτι από την ζωή μας όταν μάθαμε ότι θα έχουμε μία τελευταία (extended) σεζόν αλλά όλα κάποτε τελειώνουν και καλό είναι να τελειώνουν όταν είναι στην κορυφή, κάποιος θα πει ότι ο κόσμος της σειράς έχει διευρυνθεί, έχουμε το Fear, το Beyond θα έχουμε την σειρά του Daryl με την Carol και πιθανώς τις ταινίες αλλά δεν θα είναι το ίδιο..
Ο πόλεμος με τους Saviors και τον Negan τελείωσε, ο πόλεμος Whisperers τελείωσε, και το Commonwealth ήρθε αλλά η πορεία που πήρε η σειρά έχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η επιτυχία της.


Μέσα σε αυτά τα 10+ χρόνια είδαμε πολλά, είδαμε θανάτους, είδαμε σχέσεις και πολλές φορές μπήκαμε στην θέση των χαρακτήρων, τι θα κάναμε εμείς αν είμασταν εκεί, χαζό αλλά με αυτά που έχουμε δει το 2020 τίποτα δεν είναι απίθανο.
Πολλές φορές χάσαμε τον νόημα της σειράς, αλλά πάντα μία ήταν η ερώτηση που κάναμε, "εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση τους για να προστατεύσεις αυτούς που αγαπάς ?" τελικά ποίος ήταν ο κακός και ποίος ο καλός και ποίος έκανε μεγαλύτερο κακό, ήταν ο Negan που αντέδρασε στις επιθέσεις την ομάδας μας, ήταν ο Rick που μπήκε στην φάρμα του Hersel ή ήταν η Alpha που πίστευε σε έναν άλλο τρόπο ζωής, ερωτήματα που μας έκαναν να τσακωθούμε πολλές πολλές φορές αλλά η απάντηση πάντα ήταν ίδια, όλοι προσπαθούσαν να επιζήσουν σε έναν κόσμο με τέρατα με κάθε κόστος.
Ο απολογισμός για αυτά τα 10 χρόνια είναι θετικός, μία σειρά με ζόμπι κατάφερε να σταθεί απέναντι σε άλλες σειρές εμπορικές και μη και να γίνει σημείο αναφοράς. Ένα δύσκολο concept με ένα πολύ περιορισμένο κοινό κατάφερε να γίνει μία σειρά που έγραψε ιστορία. Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά, το Fear the Walking Dead και The Walking Dead world Beyond είναι 2 concept διαφορετικά αλλά με ένα κοινό, θα βοηθήσουν την εξέλιξη της ιστορίας και την ολοκλήρωση αυτής όπως την ξέρουμε με τον Commonwealth. 

Οπότε μείνετε μαζί μας για όλα τα υπόλοιπα

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.