Πιθανή η επιστροφή της Madison Clark στο TWD Universe

 


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το Virtual Panel του Comic Con για τις 3 σειρές του TWD Universe . Κατά την διάρκεια του Panel του TWD World Beyond ένας από τους Fans σχολίασε πως θα ήθελε να δει την Madison Clark του Fear TWD να εμφανίζεται στο World Beyond μαζί με την ομάδα του CRM . Ο Scott Gimple ως υπεύθυνος του TWD Universe έσπευσε να απαντήσει."Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν πιθανότητες. Με το Tales of The Walking Dead και με το Beyond, αλλα όχι στο Beyond." 

Χωρις να υπόσχεται τίποτα ο Gimple αφήνει να εννοηθεί πως το νέο Spinoff που θα έχει ανθολογικο χαρακτήρα μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για να δούμε την Madison Clark σε ακόμα μία ιστορία. Να θυμίσουμε πως το Tales of TWD θα παρουσιάσει ιστορίες χαρακτήρων που έχουν περάσει από το TWD Universe ζωντανούς ή νεκρούς , νέους χαρακτήρες και θα τοποθετούνται σε διάφορες χρονικές στιγμές της αποκάλυψης. Μπορεί Madison να ειναι νεκρή στο Fear TWD οι Fans βέβαια της σειράς συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία που θα μπορούσαν να σημαίνουν την επιστροφή της στην σειρά, με την δικαιολογία ότι από την στιγμή που δεν είδαμε ποτέ πτώμα όλα είναι πιθανά. Το Tales of TWD βέβαια θα μπορούσε να εξερευνήσει μια χρονική στιγμή που η Madison ήταν ζωντανή και το Fear δεν εξερεύνησε τόσο. 

Αναφερόμαστε στο χρονικό άλμα ανάμεσα στην 3η και 4η σεζόν δηλαδή από την στιγμή που ανατινάχτηκε το φράγμα και χωρίστηκε με την οικογένειά της μέχρι την στιγμή που την βρήκε και ξεκίνησαν να ζουν στο στάδιο. Θα σας άρεσε να δούμε μια ιστορία τοποθετημένη σε εκείνη την περίοδο ;

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.