Ο Norman Reedus "έβαλε το χεράκι του" ώστε να είναι γρήγορος ο θάνατος του Beta!


Χάρη σε μία ιδέα που είχε ο Norman Reedus για ένα γρήγορα θάνατο του Beta, δεν καταφέραμε να δούμε άλλη μια μονομαχία μεταξύ Daryl και Beta!

Ο Ryan Hurst, που ενσάρκωσε με εξαιρετικό τρόπο τον Beta για κάτι παραπάνω από μία σεζόν, μιλώντας στο Talking Dead, αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε για ένα "Daryl vs Beta" αλλά και στο πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο:
Το ήθελα πολύ και έλεγα, "Λοιπόν, εγώ και ο Daryl πρέπει να έχουμε μια μεγάλη μάχη, άλλη μία μονομαχία με μαχαίρια. Και εκείνοι είπαν, "Όχι, αποφασίσαμε πως θα τον μαχαιρώσει στο κεφάλι," Εγώ όμως έλεγα, "Τι θα γίνει αν πιάσω τον Negan και τον μαχαιρώσω και μετά κυνηγήσω τον Daryl;" Και ο Norman είπε, "Νομίζω πως πρέπει απλά να τον μαχαιρώσω στο κεφάλι." Κάπως έτσι έχασα τη μάχη.

Σε συνέντευξη του, ο Greg Nicotero, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, μίλησε για την μεγάλη κουβέντα που είχε γίνει για το πως θα "φύγει" ο Beta:

Ο Norman είχε τις σκέψεις του και η Angela (Kang, showrunner) και ο Corey (Reed, σεναριογράφος) είχαν τις ενστάσεις τους για το πως πρέπει να πεθάνει ο Beta. Θεώρησα πως το μαχαίρωμα στα μάτια ήταν μία ενδιαφέρουσα ιδέα. Χρειαζόταν να δείξουμε τη στιγμή που πηγαίνει στην ορδή και γίνεται κομμάτι του συνόλου που τον καθοδηγούσε και ήταν ο παράξενος προορισμός τους. Πραγματικά πιστεύω πως ήταν ένας όμορφος τρόπος να αποχαιρετήσουμε τον χαρακτήρα και να δώσουμε στην ιστορία του Beta ένα εξαιρετικό τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.