Τι σημαίνουν για τον Rick τα πειράματα που γίνονται στο CRM

Τα πειράματα του CRM σε walkers που έχουν την περιγραφή με το γράμμα "Α", φέρνουν στο προσκήνιο το σύστημα ιεράρχησης που είχε η Jadis/Anne ώστε να ξεχωρίζει τους ανθρώπους που στέλνει το CRM.

Όπως θυμόμαστε, εκείνη πίσω στην 8η σεζόν είχε αιχμαλωτίσει τον Rick και του είχε θέσει την περιγραφή "Α", προσπαθώντας στη συνέχεια να τον σκοτώσει με τη βοήθεια ενός walker που είχε αμολήσει στην περιοχή της. Η Jadis επίσης θεωρούσε ως "Α" τον Negan όπως και τον Gabriel, τον οποίο αρχικά θεωρούσε "Β", δηλαδή έναν άνθρωπο ικανό να παλέψει και να αποτελέσει μέλος του στρατού ή και της διοίκησης του CRM.

Εκείνη όμως στην 9η σεζόν, βλέποντας τον τραυματισμένο Rick μετά την έκρηξη της γέφυρας, μιλάει με το CRM μέσω ασυρμάτου λέγοντας τους, "Έχω ένα Β. Όχι ένα Α. Είναι χτυπημένος αλλά δυνατός."

Έτσι λοιπόν, ο Rick με το status του "B" πρέπει να αισθάνεται ασφαλής, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς όλα τα "Β" μπορούν να υποβιβαστούν σε "Α". Ο Rick πλέον βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια, σχετικά κοντά στις εγκαταστάσεις του CRM και η λογική λέει πως αποτελεί μέλος της κοινότητας.

Περισσότερα σχετικά με αυτό το σύστημα ιεράρχησης θα μάθουμε στη συνέχεια του TWD: World Beyond!


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.